Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Niechciany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LOGODTP Zobacz posta
    a w sumie... to czy ja napisałem że to reportaż? a gdzie to miałem niby wrzucić do owadów... .... poza tym czy jak ktoś ucieka to musi być zaraz brudny... przecież to dopiero początek drogi... a portret może być czemuż by nie.... pozowane... hmm , owszem wiedział że pstrykam , ale w żadnym stopniu nie był ukierunkowywany ... pozdrawiam
    Kolego, otwieram sobie strony forum nikona, widzę tytuł dramatyczny a potem dział reportaż i jak sądzisz czego oczekuję ?
    Wydaje mi się, że powinieneś dać to w dziale portret, może komentarze poszłyby w kierunku bardziej pożądanym przez Ciebie a tak gawiedź forumowa taka jak ja została zmylona i doczekałeś się takich wpisów a nie innych.

Domyślnie

Tytuł działu to "ludzie, fotografia uliczna, reportaż... na samym końcu
    D700 + MBD10 | N24-70/2.8; N50/1.8; 70-300 VR | S 10-20 ; T90 Di Macro | SB-600 | Sherpa 600R + klamotki

Domyślnie

Witam.
    Ciekawe zdjęcia, fajny temat.
    Fajnie 100% amatorowi popatrzeć na takie foto i wyciągać wnioski.

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LOGODTP Zobacz posta
    (...) to czy ja napisałem że to reportaż? a gdzie to miałem niby wrzucić do owadów... (...)
    wiesz mogłeś na przykład do portretów to w rzucić, bo tak jak pisali koledzy wyżej reportaż to raczej nie jest no chyba że dasz foty z backstage'a jeszcze :P

Domyślnie

portret raczej też nie
    D700 + MBD10 | N24-70/2.8; N50/1.8; 70-300 VR | S 10-20 ; T90 Di Macro | SB-600 | Sherpa 600R + klamotki

Domyślnie

rewelacja, tak trzymaj

Oszczędny w słowach Awatar Pearl1977
    Miasto
    Inowrocław Londek Galway

Smile

Cytat Zamieszczone przez Proac150 Zobacz posta
    Ładnie zrobione, ale takie mocno pozowane, więc chyba do dziełu portretowego... mz
    Zgadzam się! Fajne fotki, cieżko sie do czegoś przyczepić, ale chyba pomylileś działy...

Oszczędny w słowach Awatar jungli
    Miasto
    Wolne Miasto Gdansk

Domyślnie

Pomysl fajny ale, zamienilbym te ladne fatalaszki na jakies slumsowe i piekna walizeczke tez, troche wegla na twarz i byloby super

pozdrawiam
    Member of ABCDEFG POLSKA.

Domyślnie

Wrzuciłeś to do działu reportażu a to pozowane jest. Nie jest to żaden reportaż ani tym bardziej uliczna fota. Chcesz robić takie swoje wizje to ok Twoja sprawa ale wrzucaj to tam gdzie powinieneś ale na pewno teraz to siedzi w złym dziale. Same foty poza tym są słabiutkie. Co tu komentować? Bez urazy.

Domyślnie

Nie bierz zbyt do siebie tej krytyki LOGODTP ale reportaz to nie jest to fakt.Mi Fot 2 bardzo sie podoba
    Fotografia dla zabawy nie dla zarobku!!!
    D600,Zeiss 35mm F2,N 60/2.8D,N 85mm 1.4 AI-S,N 105mm 2.5 AI-S,N 105mm DC,N 28-80mm f/3.3-5.6g,Tamron 19-35mm

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów