Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie Problem z Nikon D80

Witam, od około 6 mies posiadam Nikona D80 ostatnio zaczeło się z nim dziać coś bardzo dziwnego. Mianowicie aparat poprostu zacina się, nie moge zrobic zdjecia, dodatkowy wyswietlacz poprostu zamiera. To samo dzieje sie z innymi funkcjami aparatu. Wyciagałem baterie zeby go zrestartowac, po jej ponownym wlozeniu z aparatem dzieje sie to samo. Dopiero po odlozeniu uzadzenia na jakies 15-20 min. zaczyna działać. ( dodatkowo robił białe zdjecia tuz przed zacieciem.)

Mam zamiar wysłać aparat do serwisu, jednak przed tym chciałbym zapytac kogos na forum, moze akurat ktos juz miał podobny problem.

Domyślnie

Sprawdź na innym aku.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

No dobrze załóżmy za zakupie dodatkową baterie i wszystko będzie okej. To wyjdzie na to że dostałem zepsutą baterie od Nikona i w takim wypadku moge starac sie o wymiane na nowa??? Pytam bo taka bateria troche kosztuje. A mam zamiar kupic oryginalna taka jak zalecaja do uzytkowania.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez telko Zobacz posta
    To wyjdzie na to że dostałem zepsutą baterie od Nikona i w takim wypadku moge starac sie o wymiane na nowa???
    Raczej nie, Nikon nie daje gwarancji na akumulatory kupowane osobno, w zestawie pewnie jest tak samo.

Uprawnienia umieszczania postów