Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Macka troche, troche Wojtka

Jeszcze z września... zapomnialem wrzucic.

Maciek Kuszela - osoby z Poznania powinny kojarzyć tego pana, choc nie tylko z Poznania....

1.

2.

I jeszcze kilka Wojtka, ktorego juz wczesniej wstawialem z fajkami i dymkami...

3.

4.

5.

6.

7.

Pozdr. Jarek
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Zacne zdjęcia. Podoba mi się konwersja i światełko. 2 i 3 są moimi faworytami. Pozdrawiam

Domyślnie

Fajne bw Odnośnie jedynki - takie widzi moje mi się - dałbym lekką kontrę, delikatną
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Teraz jak patrze to tez bym dal. Bedzie do poprawienia.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Ten polarek trochę psuje klimat, zupełnie mi tu nie pasuje. Pierwsze portrety OK, fajnie "świecone".

Domyślnie

Eeee....Wojtek jest super!!!
    Podobaja mi się a na jedynce widziałabym jednak ustawienie światła w stylu Rembranta aby wydobyć oko z cienia
    Pozdrawiam
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

To juz wyjasniam.. DO zadnego z tych foto nie ustawialem swiatla. Twarze oswietlone byly swiatlem pomieszczen po prostu siedzielismy sobie wieczorem i gadalismy z Mackiem a ja robilem fotki. Bez dodatkowych zadnych reflektorow itd.

Podobnie z Wojtkiem.... bylismy na spacerze poodiednim na polach i robilem fotki.
    Nikon 1800 (s)

Uprawnienia umieszczania postów