Karolu, oglądam i nadziwić się nie mogę - naprawdę dajesz czadu. A piątka rządzi.
Strach się bać co będzie dalej![]()
Szukaj
Karolu, oglądam i nadziwić się nie mogę - naprawdę dajesz czadu. A piątka rządzi.
Strach się bać co będzie dalej![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Oh, dziękuję bardzo szanowna kierowniczko![]()
Karolu mi tez sie podoba.
konkurencja coraz wieksza. czy bedziemy mieli co za rok jesc??:/
5 i 7 zdecydowanie mi się podobają, ale 6 to ewidentny kosz.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
pozwolę sobie się nie zgodzić.
to jest już bodaj drugi tego typu odważny kadr karola, mocno tu niedoceniony, bo chyba przede wszystkim inny, niz to, co znamy. a kompozycja moim zdaniem jest przednia, umiejscowienie mlodych przemyślane i bardzo mocne, rytm filarów gra fajną melodię. zdjęcie na duży, dużu plus w moim rankingu - niby zwykłe, a niebanalne, ciekawie kadrowane, z pazurem - trdno je minąc od tak. nie chciałbym może tworzyć porównac na dziś jeszcze na wyrost, ale podobnym stylistyk z kadrem używa np jedna z moich ulubienic ania kuperberg.
za to w zyciu bym nie posądził siebie o taką uwagę: aberracja lekko kładzie odbiór. a to przeciez kilka ruchów mychą - warto z tym powalczyć![]()
Faktycznie, zastosowałem zbyt duży skrót myślowy.
Co do kadru to pozwolę sobie się z tobą zgodzić.
To, co wg mnie kładzie to zdjęcie to zbyt ostre światło zza wiaty.
Rozprasza mnie i drażni, nie pozwala skupić się na młodej parze.
Może, gdyby zastosować umiejętną konwersję do bw, udałoby się to światło zgasić.
W wersji jaka jest tu przedstawiona, ja bym tego zdjęcia nie oddał młodym.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
5 i 7 mniam![]()
Nie będę niestety oryginalny.
5 i 7 rządzi.![]()
Skontaktuj się z nami