Close

Strona 5 z 20 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TMB Zobacz posta
    to w takim razie nie zastosuje konwentera... (...)
    I to jest najlepsze wyjście dla tego świetnego szkła.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Nikonozaur - no tymi samplami udało Ci się ją wybronić z czaplą i kolejnymi 2 fotami chodziło mi głównie o to że foto sprawia wrażenie mocno nieostrego (przynajmniej dla mnie) - na Twoich samach jest MZ dużo lepiej
    Dawniej system N - obecnie L(M) + F

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mariusz888 Zobacz posta
    Nikonozaur - no tymi samplami udało Ci się ją wybronić z czaplą i kolejnymi 2 fotami chodziło mi głównie o to że foto sprawia wrażenie mocno nieostrego (przynajmniej dla mnie) - na Twoich samach jest MZ dużo lepiej
    Bo moje fotki są zrobione S50-500, którą uważam za zdecydowanie lepszą niż S150-500.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

doszedłem do nastepujacego wniosku...kupuje nikona 300mm f4(na 2,8 mnie nie stac) + konwenter kenco 1,4x(odradzali mi nikonowskie drogie i maja wypukle szkło) + statyw(miałem manfrotto, ale kupie identyczny statyw, ale za 300zł, znajomy miał obydwa i oba sobie chwali, a te 600zł wydam na inne pierdoły) + d70s(kaszana, ale jak zrobie dobre zdjecia to bede miał motywacje, zeby zainwestowac w new d90 lub uzywana d300 z dobrych rak) + canon 300d uzywany za 600zł tylko do 1 rodzaju zdjec...

Domyślnie

Taki zestaw (300 f/4 + Kenko 1,4) ma szanse powodzenia. Osiągnięte 420 mm powinny wystarczyć w zupełności, a degradacja obrazu telekonwerterem pomijalna. Jeśli chcesz kupić naprawdę dobry egzemplarz mogę Ci mapisać na PM jak to zrobić.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

W fotografi zwierzat i tak często przymykasz 8f!!

Domyślnie

Chyba Ty kolego...

Domyślnie

d70s kaszana
    Typowy przykład onanizmu sprzętowego.
    Bez obrazy.
    Pzdr.
    Dxxx Fx Fxx Pxxxx

Domyślnie

słuchaj, nie obrazam sprzetu ktorego nie mam...mam go i ma wiele wad min. nie pełnoklatkowosc, chyba 2kl na sekunde, tylko 6 pixseli...

Domyślnie

tylko 6 pixseli...
    to trochę ciężko musi się cropy robić
    Dawniej system N - obecnie L(M) + F

Strona 5 z 20 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów