no Userro vel Kinderro
niezły popis
podobają się bardzo wszystkie, nawet 5![]()
Szukaj
no Userro vel Kinderro
niezły popis
podobają się bardzo wszystkie, nawet 5![]()
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
No dziecko - widać dobrze cię wychowałem bo rezultaty fotograficzne są całkiem niezłeTylko nie wiem co ty po zmroku robiłeś tak daleko od domu? Masz szczęście, że policja była z tobą...
A ze zdjęć wybieram 4 - dobrze opanowane warunki. #2 byłaby fajna ale niestety jest trochę krzywo. Tak czy inaczej całość całkiem fajna. Ja jak miałem 15 lat to takich zdjęć nie robiłem![]()
eo! eo! przy tak pastelowych , delikatnych , muśnięciach kolorem nie stosuj tak szerokich białych ram,
bo ,,duszą,, nastrój zdjęcia , a one mają go tylko lekko opisać.Dobrze wypatrzone.
Pozdrawiam Vesia Rzenno
Wasze zdjęcia - moje emocje i wrażenia
Nocne kolorowe pieknie się ogląda , zwłaszcza jak się nosa o tej porze z hotelu nie wychylało![]()
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
Deoc - test kubka był... wymagający, dobrze, że to tylko rookie było.
Vesia - automatycznie dodane, nawet nie zwróciłem na to uwagi, bo dodaję zawsze taką samą na forum.
No, wiem, że jest trochę krzywo, poprawię przy okazji nabycia jakiegoś monitora, jak kolory będę przeglądał. ;D
Dzięki.![]()
bardzo ładne i czyste kadry, super ale ten fisz jakoś nie pasuje do reszty i faktycznie chyba leci troche w lewo. najbardziej podoba mi sie 2# - spokój i harmonia![]()
Skontaktuj się z nami