Witam,
Proszę o opinie, dziękuje
ps. jak będą pozytywne to zamieszczę coś jeszcze
Szukaj
Witam,
Proszę o opinie, dziękuje
ps. jak będą pozytywne to zamieszczę coś jeszcze
Mz jest niestety krzywo i brakuje szczegolow na drugim brzegu, ktore gina w ciemnosci - nie sa oswietlone dolne budynki. Wiem, nie miales na to wplywu, ale przez to zdjecie nie powala.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Też jakiś miesiąc temu wykonałem podobne zdjęcie i niestety problem "piekielnie ciemno/cholernie jasno" w przypadku fotografowania Hradczan nocą jest nie do przeskoczenia, bez zabaw w HDR. Da się jednak zaradzić przechyłom, które w przypadku Twojego zdjęcia najbardziej kłują w oczy.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Geometria się "kłania" i ,dla mnie,za zbyt intensywnie żółte światła.
Pozdrawiam
Andrzej.
Jeśli posiadasz to co masz w stopce:
D3/ D200/ N14-24 2,8G/ Sigma 24-70 2,8 D EX/ Sigma 70-200 2,8 DG EX/
To umiejętności godnych temu sprzętu nie widać na tym zdjęciu.
instagram.com/darkroomnightlife
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
galu44 chyba trochę za ostro pojechałeś po koledze, niemniej lepsze foty robi się kompaktami
ps.
a może kolega Tomekk w stopce napisał to co chciałby mieć ??
Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g...o wartych zdjęć.
fakt nieudane, lipa architektura nie jest moją mocną stroną, ale przed skreśleniem kogoś polecałbym zapoznanie się szerzej - polecam krajobrazy i np : wszystkie igły szamoni: lub tatry z babiej lub tatry zimą
a to co mam napisane w pasku to posiadam rzeczywiście i dodatkowo zamierzam nabyć nikona d700 bo tak mi się podoba
Zdjecia z gór ktore tutaj polecasz faktycznie na mnie zrobily wrazenie![]()
Skontaktuj się z nami