Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Pmi

Domyślnie Pmi

Właśnie zauważyłem, że Greg77 świetnie zaprezentował skrawek wyspy, na której miałem przyjemność i ja być. Z fotograficznego punktu widzenia wydaje się, że tą małą wyspę można focić latami... Cudowne miejsca, cudowne światło... Chciałbym w pewnym sensie to pokazać, nie wiem na ile się udało...

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.
    red light, dark room...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie

.....piekny zestaw...a szczególnie 1,5,7 i 9....

pozdrawiam
    Nikon + Nikkory

Domyślnie

Hehe identyczne niektore kadry mamy Nie da sie inaczej! Ale zdradz skad robiles 3,4,5,6?? Czy to jak sie jedzie na te gore z tego miejsca widokowego?? Tam gdzie takie kamienne cos jest zbudowane na szczycie?
    Mysle ze wiosna bede na Majorce znowu ale tym razem juz na dluzej i mam zamiar obfocic te wyspe pozadniej!!!!! No i zwiedzic wiecej.....
    Na SaCalobra nie mialem tyle szczescia.....bylem w Pazdzierniku i slonce bylo w innych miejscach niz u ciebie, bylo dosc nisko i niestety nie udalo sie tak focic a poza tym jechalem w chmurach choc pogoda byla ladna to w gorach chmury
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 20-10-2009 o 10:25

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Po tym co pokazał Greg, te zdjęcia już nie robią takiego wrażenia, co nie oznacza oczywiście że są złe,... 1 ,4 ,7 są całkiem fajne.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Greg77, tak kadrów tych samych chyba nie da się uniknąć
    Miejsce, o które pytasz to dokładnie to o czym piszesz... jak zrobiłem pierwszą fotę to pojechałem drogą jeszcze wyżej i tam byla taka baszta.

Ja byłem we wrześniu i trzeba było wybierać pory zwiedzania żeby tłumu nie było. U Ciebie widzę spokojniej pod tym względem, szczególnie w "wąwozie" gdzie dotarłem jak już prawie ciemno było (ale przynajmniej pusto hehe)
    Wyspę objechałem całą i jakbyś miał jakieś pytania co do wiosennego wyjazdu to pytaj śmiało.
    Majorka cudna wyspa eech

Dziękuję za komenty choć po Gregu już się nikomu pewnie nie chce hehe
    red light, dark room...

Domyślnie

Ładne foty, ale Greg dał chyba lepiej rade. Niektóre fotki za bardzo się świecą mz, chociaż 7-ka bardzo mi się podoba
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Właśnie zauważyłem, że Greg77 świetnie zaprezentował skrawek wyspy, na której miałem przyjemność i ja być. Z fotograficznego punktu widzenia wydaje się, że tą małą wyspę można focić latami... Cudowne miejsca, cudowne światło... Chciałbym w pewnym sensie to pokazać, nie wiem na ile się udało.
    Miejsca tak,ale czemu wygasiłeś ,na większości, to cudowne światło tak ,że straciły blask...?...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Miejsca tak,ale czemu wygasiłeś ,na większości, to cudowne światło tak ,że straciły blask...?...
    hmmm, moze monitor masz za jasny?
    Mz tylko 8 pasuje do takiego stwierdzenia ale bylo juz ciemnawo (moze trzeba bedzie do tego wrocic).
    W kazdym razie nic nie gasilem a kontrastowalem na maxa, tak mnie sie bynakmniej wydawalo. Dzieki.
    red light, dark room...

Uprawnienia umieszczania postów