Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: jesien

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LWO Zobacz posta
    powiem tak co kto lubi ja tam lubie oczy podkrecic
    Oczy podkręcić ok. ale żeby białka na niebieski farbować... Popraw może.
    Nikon szkło lampy tło i co?

Domyślnie

Dla mnie wygrywa 1, ale szkoda podkręconych oczu - na tle wyblakłych kolorów reszty zbyt nienaturalnie mi wyglądają, zwłaszcza w zestawieniu z niebieskawymi białkami. Na 2 szkoda mi karpika, bo modelka piękna i ma genialny makijaż oczu.
    NIEWIELE UMIEM. Chcę umieć więcej! Krytykuj i oceniaj. Byle konstruktywnie!
    na razie D80 + Tamron 28-75 F/2.8 + Metz 48 AF-1

Domyślnie

podzielam zdanie missbizarre. Fotki bardzo przyjemne, ale z oczami przegiąłeś trochę
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Nie będę specjalnie oryginalny...Modelka piękna, kadry i oświetlenie super! 35mm 1.8 pokazuje pazur! Tylko z oczami to rzeczywiście przegiąłeś...

Domyślnie

ale to nie byla 35 nie mam choc chcialbym miec to bylo albo 50 1.8 albo 85 1.8 ale jak znam siebie to to drugie

Domyślnie

Racja! Dobrze znasz siebie. Coś mi się pomieszało(późno już było jak pisałem...), sprawdziłem exifa jeszcze raz - to była 85tka...

Domyślnie

posiedzialem poszukalem i mam jescze kilka oto jedno z nich
    3.

Domyślnie

no kurcze 3 byłaby najfajniejsza gdyby nie ten dolny róg damn, śliczna dziewczyna ale pan fotograf też super robote robi poprzednie bomba tylko te oczy troche "wodne" :P

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów