Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Aneta

Domyślnie Aneta

To moje pierwsze zdjęcie, które wrzucam na Forum (mam nadzieję, że nie ostatnie)
    Zdjęcie zrobione w bardzo pochmurny, deszczowy dzień.
    Proszę o opinie oraz dobre rady

Domyślnie

Pierwsze co rzuca mi się w oczy to to, że musiało być bardzo zimno Widać po grymasie modelki.
    Ogólnie ładnie, tylko bym trochę rozjaśnił.

Domyślnie

ja nic nie widze :/
    Nikon D3s,D800, N14-24f2.8, N35f1.4, N50f1.4, N85f1.4, SB-700,900 i inne graty

Domyślnie

bardzo dobrze zrobiloby temu portretowi porzadne ciecie gory kadru (przynajmniej polowy wlosow)
    D 300 - N 24-70D / T 12-24 PRO / SB - 800 / N 50 - 1,4 AFS
    Najgorsze jest pierwsze 100 000 Zdjec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Pierwsze co rzuca mi się w oczy to to, że musiało być bardzo zimno Widać po grymasie modelki.
    Ogólnie ładnie, tylko bym trochę rozjaśnił.
    Zaiste, było zimno. Dwa stopnie powyżej zera, a zdjęcie zrobione po dwóch godzinach przebywania w takiej temp., do tego padał deszcz... Ja z reguły wolę ciemniejsze zdjęcia, wszyscy to mówią, ale taka moja natura

Cytat Zamieszczone przez Browar Zobacz posta
    bardzo dobrze zrobiloby temu portretowi porzadne ciecie gory kadru (przynajmniej polowy wlosow)
    Bardzo długo się nad tym zastanawiałem, ale jakoś to dziwnie wyglądało. Wrzucę jeszcze tą przyciętą wersję

Dziekuję za odpowiedzi

Domyślnie

Za radą Browara przycięta wersja
    2

Domyślnie

przycięta lepsza, to może po zmniejszeniu jeszcze wyostrz, bo lekko uciekły szczegóły, poza tym bardzo lubię siermiężne warunki i tutaj to też mi się podoba!
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Uprawnienia umieszczania postów