Szukaj
Wow. Te zdjęcia mnie zachwyciły! Możesz zdradzić gdzie te foki pstryknąłeś? Pozazdrościłem i też bym się tam przeszedł poczuć ten klimat. Tylko czy będę miał odwagę...?
Pozdrawiam
To trzeba się nachodzić po schodach - dobre fotki
Schody to zawsze wdzięczny temat do fotografowania. Fajnie wypatrzyłeś i pokazałeś.
Jak dla mnie, trójka i bonus najciekawsze.
pozdrawiam, Wojtek
Świetne! Uwielbiam takie klimaty. Duży 'plus' za te zdjęcia.
Pozdrawiam
instagram.com/darkroomnightlife
Patrząc na Twoje zdjęcia, aż chciałbym przysiąść na schodku w jednej z tych dusznych i mrocznych kamienic i zatopić się w którąkolwiek z powieści Marka Krajewskiego o dawnym Breslau
Jak dla mnie 3 i bonus. Bardzo dobre prace!
BLOG
Fotografia może(i powinna) wyrażać uczucia, gdyż dla każdej emocji czy przemyślenia da się
odnaleźć odpowiadający im aspekt świata zewnętrznego.
Ostatni weekend poświęciłem na szukaniePrzez cały dzień znalazłem parę wartych uwagi. Polecam ulicę Kraszewskiego tuż przy Trzebnickiej - dwie klatki na przeciwko siebie. Jedna pomalowana z zewnątrz na coś chyba w kolorze zielonym. Do tego cudna klatka (właściwie dwie w jednej) na Teatralnej blisko opery. Jeśli mogę coś podpowiedzieć dla osób, które przymierzają się do takich zdjęć, to nie poddawajcie się jeśli są działające domofony. Większość ludzi Wam otworzy jeśli powiecie o fotografii, a jeśli nie to próbujcie wejścia od podwórza, tam często jest otwarte
![]()
Podobają mi się te twoje klatki![]()
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Skontaktuj się z nami