Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Post Wrocław- Klatki schodowe

Chcaiłęm wam zaprezentowac kilka ujec ze spaceru po wrocławskich kamienicach
    1.

2.

3.

4.

bonus
    1.

Domyślnie

Wow. Te zdjęcia mnie zachwyciły! Możesz zdradzić gdzie te foki pstryknąłeś? Pozazdrościłem i też bym się tam przeszedł poczuć ten klimat. Tylko czy będę miał odwagę...?

Pozdrawiam

Domyślnie

To trzeba się nachodzić po schodach - dobre fotki

Domyślnie

Schody to zawsze wdzięczny temat do fotografowania. Fajnie wypatrzyłeś i pokazałeś.
    Jak dla mnie, trójka i bonus najciekawsze.
    pozdrawiam, Wojtek

Gaduła Awatar cypherdid
    Miasto
    bydgoszcz/gdańsk/warszawa

Domyślnie

Świetne! Uwielbiam takie klimaty. Duży 'plus' za te zdjęcia.
    Pozdrawiam
    instagram.com/darkroomnightlife

Domyślnie

Patrząc na Twoje zdjęcia, aż chciałbym przysiąść na schodku w jednej z tych dusznych i mrocznych kamienic i zatopić się w którąkolwiek z powieści Marka Krajewskiego o dawnym Breslau
    Jak dla mnie 3 i bonus. Bardzo dobre prace!

Fotografia może(i powinna) wyrażać uczucia, gdyż dla każdej emocji czy przemyślenia da się
    odnaleźć odpowiadający im aspekt świata zewnętrznego.
    BLOG

Domyślnie

Ostatni weekend poświęciłem na szukanie Przez cały dzień znalazłem parę wartych uwagi. Polecam ulicę Kraszewskiego tuż przy Trzebnickiej - dwie klatki na przeciwko siebie. Jedna pomalowana z zewnątrz na coś chyba w kolorze zielonym. Do tego cudna klatka (właściwie dwie w jednej) na Teatralnej blisko opery. Jeśli mogę coś podpowiedzieć dla osób, które przymierzają się do takich zdjęć, to nie poddawajcie się jeśli są działające domofony. Większość ludzi Wam otworzy jeśli powiecie o fotografii, a jeśli nie to próbujcie wejścia od podwórza, tam często jest otwarte

Domyślnie

Podobają mi się te twoje klatki

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Uprawnienia umieszczania postów