Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Może dlatego właśnie kolega Tomasz pyta co jest nie tak. Powtarzając jego pytanie raczej odkrycia nie robisz
    Dzięki Piotrze.

No i dalej jestem w lesie. Może to jednak kwestia XP. Może przeinstalowanie pomoże ale qrde znowu 3 dni z głowy.
    Może znacie jakieś fora maniaków komputerowych, może tam się spotkali z takimi objawami?

Domyślnie

Możesz, o co proszę drugi raz, wkleić taki dokument? Wtedy będzie możliwość, wykluczenia winy dokumentu.

Ten XP, z którego korzystasz, to nie jest jakiś "kastrat" w stylu Windows MX?
    Czcionki masz wszystkie?
    Sterowniki z drukarki, jak i samą drukarkę, usuwałeś z menedżera urządzeń?
    Czy próbowałeś uruchomić drukarkę na domyślnych, proponowanych przez Windows, sterownikach?

Pobrałeś najnowsze sterowniki do drukarki? http://esupport.epson-europe.com/Pro...IO3gU003D&tc=6
    Ostatnio edytowane przez Gusioo ; 23-10-2009 o 09:18
    "Being a champion is redefining what's humanly possible."
    Lance Armstrong | Blog Rowerowy | Flickr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gusioo Zobacz posta
    Możesz, o co proszę drugi raz, wkleić taki dokument? Wtedy będzie możliwość, wykluczenia winy dokumentu.

Ten XP, z którego korzystasz, to nie jest jakiś "kastrat" w stylu Windows MX?
    Czcionki masz wszystkie?
    Sterowniki z drukarki, jak i samą drukarkę, usuwałeś z menedżera urządzeń?
    Czy próbowałeś uruchomić drukarkę na domyślnych, proponowanych przez Windows, sterownikach?

Pobrałeś najnowsze sterowniki do drukarki? http://esupport.epson-europe.com/Pro...IO3gU003D&tc=6
    XP Jest oryginał, co do czcionek to nie dodawałem i nie usuwałem ich ręcznie ( może system je sam usunął ) jak mam to sprawdzić?
    Drukarkę przeinstalowywałem z poziomu menedżera urządzeń i uruchamiałem na sterownikach domyślnych, oraz pobrałem nowe sterowniki. Dalej to samo.

Co do dokumentu to wolałbym go szerokiemu gronu nie udostępniać... mam nadzieję że mnie rozumiesz?

Uprawnienia umieszczania postów