Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Jak go drukuję to mam na wydruku chińskie ptaszki.
    Witam,
    Kilka miesięcy temu miałem identyczną sytuację, dostałem fakturę w pdf (jak co miesiąc, za internet), na ekranie wszystko normalnie, na wydruku chińszczyzna. O ile pamiętam to otworzyłem go w Photoshopie i tak wydrukowałem. Nigdy więcej się już to nie powtórzyło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez x-mario-x Zobacz posta
    Witam,
    Kilka miesięcy temu miałem identyczną sytuację, dostałem fakturę w pdf (jak co miesiąc, za internet), na ekranie wszystko normalnie, na wydruku chińszczyzna. O ile pamiętam to otworzyłem go w Photoshopie i tak wydrukowałem. Nigdy więcej się już to nie powtórzyło.
    Zaiste, wydrukowałem z poziomu PS i było ok, Lecz problem nie zniknął. Druk z poziomu XP dalej z 'chińszczyzną'

Domyślnie

A czcionkę, użytą w dokumencie, masz w systemie?
    "Being a champion is redefining what's humanly possible."
    Lance Armstrong | Blog Rowerowy | Flickr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gusioo Zobacz posta
    A czcionkę, użytą w dokumencie, masz w systemie?
    Jak mam sprawdzić jaka czcionka jest w dokumencie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez step.tom Zobacz posta
    Co do dokumentu to wolałbym go szerokiemu gronu nie udostępniać... mam nadzieję że mnie rozumiesz?
    No pewnie, myślałem, że coś ogólnie dostępnego. Przecież nie zmuszam Cię do publikowania prywatnych dokumentów.

Jak mam sprawdzić jaka czcionka jest w dokumencie?
    Prawdopodobnie we właściwościach dokumentu. W Foxit Reader to jest w File - Properties (CTRL+D) - zakładka: Fonts.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gusioo Zobacz posta
    No pewnie, myślałem, że coś ogólnie dostępnego. Przecież nie zmuszam Cię do publikowania prywatnych dokumentów.

Prawdopodobnie we właściwościach dokumentu. W Foxit Reader to jest w File - Properties (CTRL+D) - zakładka: Fonts.
    No i chyba tu jest pies pogrzebany. W dokumencie jest Helvetica w różnych odmianach a u mnie w systemie nie hallo. Czyli dogramy i powinno być ok? Skąd mogę pobrać te czcionki?

Domyślnie

No i chyba tu jest pies pogrzebany. W dokumencie jest Helvetica w różnych odmianach a u mnie w systemie nie hallo. Czyli dogramy i powinno być ok? Skąd mogę pobrać te czcionki?
    Z katalogu PS, wszak on drukuje poprawnie.

Uprawnienia umieszczania postów