Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Tak sobie pomyślałem teraz - czy na obydwóch komputerach masz DG? Może hindusi coś nawywijali z fontami?
    Piotrze tylko na stacjonarnym na 'laptoku' by pewnie DG nie ruszył.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez step.tom Zobacz posta
    Ale pisałem wcześniej, że z innego PC po sieci drukuje tego samego PDF bez zarzutu. A z mojego z problemami , więc to chyba nie wina drukarki? Sam już nie wiem.

Pozdrawiam
    Właśnie nie drukarki ale sterowników, pytanie czy zainstalowało Ci się kilka sterowników do drukarki czy nie
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

Pisałem o problemach z Foxitem wcześniej, nie widziałeś?
    Możesz podpowiedzieć jaki jest problem z tym Foxitem,ja go mam i działa dobrze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez J51 Zobacz posta
    Możesz podpowiedzieć jaki jest problem z tym Foxitem,ja go mam i działa dobrze.
    [...]zainstalowałem Foxita. Dalej to samo , co prawda nie ma ptaszków ale są inne znaki geometrycznopodobne[...]
    Jak widać odpowiedział. Kłania się czytanie ze zrozumieniem

Domyślnie

Jak widać odpowiedział. Kłania się czytanie ze zrozumieniem
    Ta odpowiedz niczego nie wyjaśnia,skoro u mnie jest dobrze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez J51 Zobacz posta
    Ta odpowiedz niczego nie wyjaśnia,skoro u mnie jest dobrze
    Może dlatego właśnie kolega Tomasz pyta co jest nie tak. Powtarzając jego pytanie raczej odkrycia nie robisz

Domyślnie

Może dlatego właśnie kolega Tomasz pyta co jest nie tak. Powtarzając jego pytanie raczej odkrycia nie robisz
    Dzięki Piotrze.

No i dalej jestem w lesie. Może to jednak kwestia XP. Może przeinstalowanie pomoże ale qrde znowu 3 dni z głowy.
    Może znacie jakieś fora maniaków komputerowych, może tam się spotkali z takimi objawami?

Domyślnie

Możesz, o co proszę drugi raz, wkleić taki dokument? Wtedy będzie możliwość, wykluczenia winy dokumentu.

Ten XP, z którego korzystasz, to nie jest jakiś "kastrat" w stylu Windows MX?
    Czcionki masz wszystkie?
    Sterowniki z drukarki, jak i samą drukarkę, usuwałeś z menedżera urządzeń?
    Czy próbowałeś uruchomić drukarkę na domyślnych, proponowanych przez Windows, sterownikach?

Pobrałeś najnowsze sterowniki do drukarki? http://esupport.epson-europe.com/Pro...IO3gU003D&tc=6
    Ostatnio edytowane przez Gusioo ; 23-10-2009 o 09:18
    "Being a champion is redefining what's humanly possible."
    Lance Armstrong | Blog Rowerowy | Flickr.

Domyślnie

Jak go drukuję to mam na wydruku chińskie ptaszki.
    Witam,
    Kilka miesięcy temu miałem identyczną sytuację, dostałem fakturę w pdf (jak co miesiąc, za internet), na ekranie wszystko normalnie, na wydruku chińszczyzna. O ile pamiętam to otworzyłem go w Photoshopie i tak wydrukowałem. Nigdy więcej się już to nie powtórzyło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez x-mario-x Zobacz posta
    Witam,
    Kilka miesięcy temu miałem identyczną sytuację, dostałem fakturę w pdf (jak co miesiąc, za internet), na ekranie wszystko normalnie, na wydruku chińszczyzna. O ile pamiętam to otworzyłem go w Photoshopie i tak wydrukowałem. Nigdy więcej się już to nie powtórzyło.
    Zaiste, wydrukowałem z poziomu PS i było ok, Lecz problem nie zniknął. Druk z poziomu XP dalej z 'chińszczyzną'

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów