Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Nie masz uprawnień do zapisania pliku. Pewnie korzystasz z Visty i konta użytkownika, które nie wszędzie ma prawa zapisu.

Sprawdź lokalizację, jeśli to jakieś Program Files to musisz:

1. Nadać odpowiednie uprawnienia.
    2. Zamienić lokalizację na jakąś bardziej neutralną. Na przykład Twój profil.

Podaj lokalizację, w której znajduje się edytowany plik, będzie łatwiej.
    "Being a champion is redefining what's humanly possible."
    Lance Armstrong | Blog Rowerowy | Flickr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gusioo Zobacz posta
    Nie masz uprawnień do zapisania pliku. Pewnie korzystasz z Visty i konta użytkownika, które nie wszędzie ma prawa zapisu.

Sprawdź lokalizację, jeśli to jakieś Program Files to musisz:

1. Nadać odpowiednie uprawnienia.
    2. Zamienić lokalizację na jakąś bardziej neutralną. Na przykład Twój profil.

Podaj system na jakim pracujesz.

A czytałeś to ?

Jestem zalogowany jako Administrator komputera i nie mam bladego pojęcia, gdzie szukać problemu i co zmienić.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Czytałem, dlatego wyedytowałem post. Zrób F5 i wszystko będzie jasne.

Domyślnie

Czytałem, dlatego wyedytowałem post. Zrób F5 i wszystko będzie jasne.
    Czy na pewno ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    Czy na pewno ?
    Ważniejszym od tego, czy potrafię czytać, czy nie, jest to, że czepiasz się byle słówka. Pokaż swoje umiejętności i pomóż Autorowi i wtedy mi zaimponujesz, a na razie Twoja "twórczość" sprowadza się do bezsensownych - i szczeniackich - docinek, które znam z innych for, i prób dowiedzenia, że ktoś nie potrafi czytać i rozumieć tego, co czyta.

Bądź łaskaw zaprzestać takich zabaw i skup się na problemie, o ile Cię nie przerasta, bo odnoszę wrażenie, że dla Ciebie post jest post, a to co w nim siedzi to już jakby mniej ważne jest. Jak chcesz podyskutować o moich umiejętnościach to zapraszam na PW, a tymczasem bądź łaskaw poczekać, aż Autor się wypowie.

Domyślnie

Ważniejszym od tego, czy potrafię czytać, czy nie, jest to, że czepiasz się byle słówka. Pokaż swoje umiejętności i pomóż Autorowi i wtedy mi zaimponujesz, a na razie Twoja "twórczość" sprowadza się do bezsensownych - i szczeniackich - docinek, które znam z innych for, i prób dowiedzenia, że ktoś nie potrafi czytać i rozumieć tego, co czyta.

Bądź łaskaw zaprzestać takich zabaw i skup się na problemie, o ile Cię nie przerasta, bo odnoszę wrażenie, że dla Ciebie post jest post, a to co w nim siedzi to już jakby mniej ważne jest. Jak chcesz podyskutować o moich umiejętnościach to zapraszam na PW, a tymczasem bądź łaskaw poczekać, aż Autor się wypowie.

Nic mnie nie obchodzą Twoje humory i umiejętności !

Napisałeś, że edytowałeś post a ja tej edycji nie widzę, tylko nadal głupoty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    Napisałeś, że edytowałeś post a ja tej edycji nie widzę, tylko nadal głupoty.
    Więc wykaż się, proszę, i pomóż autorowi nie zachowuj się jak byle gówniarz na jakimś forum komputerowym, który ledwo co liznął komputer, a już chce brylować. Potrafisz to, czy problem jest zbyt złożony i potrafisz tylko obrażać innych? W profilu masz dumnie ogłoszone "Informatyk" więc do dzieła "panie tonerze".

Zadaję proste pytanie - wznieś się na wyżyny i spróbuj merytorycznie odpowiedzieć, bez osobistych wycieczek.

Uprawnienia umieszczania postów