Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Sołdek

Domyślnie

Coś nie tak z tym zdjęciem ? Żadnych uwag ?

Domyślnie

Mz wszystko z nim w porzadku, bardzo dobrze wyszlo.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Mnie też nic tu nie odpycha,a wręcz przeciwnie.Fajna fota..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

z 3-ech Twoich zdjęć w tym dziale, to jest najciekawsze, dobra pora na fotografowanie (kolor nieba).
    natomiast kadr mógłby być jeszcze nieco lepszy - poziom wody jakoś tak nijak, ani w połowie zdjęcia, ani w 1/3, przypadkowo za bardzo. wg mnie za mało ładnego nieba i za dużo czarnej wody.
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Domyślnie

Dziękuję za dobre słowo. Tak lepiej ?

Ostatnio edytowane przez waldek ; 18-10-2009 o 21:55

Domyślnie

chyba nie... skoro Sołdek jest głównym bohaterem, to może daj mu trochę miejsca z (jego) prawej strony?
    marudzę, nie? ale skoro tak się domagasz...
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Domyślnie

Ja jednak wybralbym wersje pierwsza - mz lepiej sie komponuje.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Wersja kompromisowa

Ostatnio edytowane przez waldek ; 19-10-2009 o 11:35

Domyślnie

no niech będzie, ale już nie katuj (od "cut") tego zdjęcia, tylko idź w miasto, rób kolejne, miejmy nadzieję lepsze

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów