Szukaj
NIKON
MÓJ FOTOBLOG
...dobre kadry podobają się szczególnie jedynka i dwójka....a w trójce światła mają odcien fioletu...obróbka?
pozdrawiam
Nikon + Nikkory
NIKON
MÓJ FOTOBLOG
Czy Asia o tym wie, że Wy tak razem z Mateuszem ... wieczorami...?
Ja wybieram dwójkę! Ale całość bardzo przyjemna.
Widzę, że pogoda Wam nie straszna![]()
Witaj Kasiu
wie wie o naszych nocnych wypadach, a co do pogody... Była świetna , no może troszkę padało
Pozdrawiam
Bogdan
NIKON
MÓJ FOTOBLOG
Jak dla mnie to najładniejsza dwójka
P.S. Kasiu wiem, wiem, nawet im robię herbatkę przed wyjściem i czasami kanapki na drogę![]()
Ale mi sie podobaja te fotki ulalala, bardzo fajne. Gratuluje!
D300s + MB-D10, N 18-70mm, N 70-300 VR, N 50mm 1.4 ,N 105 f2.8G,N 24-70, N 10.5 f2.8, N 14mm f2.8, N 70-200 f2.8 VRII, N 24-70 f2.8, N35mm f1.8, Sb 600, Sb900 x 2, TC 20E III,
Dzięki wielkie , to moje początki i cały czas się uczę czegoś nowego... Na naukę nigdy nie jest za późno
Pozdrawiam
Bogdan
NIKON
MÓJ FOTOBLOG
Chyba to pośrodku najlepsze chociaż wszystkie trzy mi się podobają.
Ciekawie pokazane, jest symetria, poza tym mokre nawierzchnie dały fajne kolorki i odblaski.
Warto było![]()
pozdrawiam, Wojtek
Dzięki Wojtku za miłe słowa , od dłuższego czasu przymierzałem się do tego mostu i tak nas jakoś z kolegą Hackermuz naszło na nocne zdjęcia , pogoda była jaka była... Ale uważam że warto było trochę zmoknąć , ten most jest bardzo wdzięcznym obiektem do fotografowania , szczególnie że środkowy pas tego mostu jest na razie wyłączony z ruchu i swobodnie można się po nim poruszać
Pozdrawiam
Bogdan
NIKON
MÓJ FOTOBLOG
Skontaktuj się z nami