Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Emilka...

Domyślnie Emilka...

Tylko jedno, pod ocenę, jak się spodoba dam więcej, jak się nie spodoba nad resztą popracuję)
    1.

Domyślnie

Poruszone, nieostre, minka niespecjalna. Chyba nawet w domowym archiwum miejsca szkoda... Modelkę śliczną masz - to ćwicz
    Amatorszczyzna powered by D40X kit, N35/1.8G, N70-300VR, SB800 i Slik Pro 330 DX

Domyślnie

Nie widzę żeby było poruszone ale nieostre to fakt. Jest troszkę rozmydlone ale myślę ze wyostrzenie załatwi sprawę.

Domyślnie

Nigdy wyostrzanie nie załatwia sprawy nieostrego z natury zdjęcia. Do poprawy.
    Nikon D80 + Nikkor 50 mm/1,8 + marzenia o kolejnych szkiełkach

Domyślnie

z tą ostrością to bym tak bardzo nie przesadzał - rzęsy są ostre, fakt oczka lekko mydlane. calość jednak mizerne robi wrażenie, choć modelka I-klasa.Napisz jakie szkiełko, bo exif-y wymazane.
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vespalock Zobacz posta
    Nigdy wyostrzanie nie załatwia sprawy nieostrego z natury zdjęcia. Do poprawy.
    To prawda, ale tutaj nie jest maksymalnie nie ostre.

Domyślnie

D_Z_I_A_D_E_K- dzieki za opinie, rzeczywiscie nie najlepsza ostrosc i kadr. Szkielko - "podstawowe"- 50 1.8- moje ulubione)
    Poza tym- wszystkim ktorzy sie wypowiedzieli na temat zdjecia- bardzo dziekuje, bo tylko tak moge sie czegos nauczyc) wszak czlowiek tak malo obiektywny jest wzgledem siebie) Jeszcze raz dzieki- i czekam na jeszcze)

Uprawnienia umieszczania postów