Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Meksyk - Majowie 2008

Witam.

Zdjecia robione zwyklym kompaktem( dopiero dlugo po Meksyku kupilem lustrzankę ), ciezko obrobic zwyklego JPG-a, ale mam nadzieje, ze zdjecia oddaja magie tego miejsca. Jest to mala wioska rybacka, okolo 100 km od Belize i Gwatemali, o nazwie Tulum. Przepiekne, ciche, romantyczne miasteczko. Byl tu kiedys port Majow i do tej pory nie wiadomo w jaki sposob Majowie opuscili ten port i wygineli. Wieczorne picie tequili, przyjazni ludzie, taksówkaże sluchajacy oraz spiewajacy romantyczne Meksykanskie przeboje nie patrzac na droge, poranne sniadania oraz dyskusje u rodzinki u ktorej mieszkalem, ogromne legwany biegajace obok mnie, jedna z najpiękniejszych plaż na świecie, morze karaibskie, ........... - budzi wspomnienia.

Jest to jedno z wielu miejsc ktore zobaczylem podczas mojego podróżowania po Meksyku w 2008 roku.

1.

2.

3.

4.

5.

6.
    Ostatnio edytowane przez Mich77 ; 16-10-2009 o 20:10

Domyślnie

Faktycznie, miejsce jest niesamowite! Oglądając takie zdjęcia można się nieźle rozmarzyć.
    Jeśli chodzi o powyższe kadry to jak dla mnie nr 5 prezentuje się najlepiej. Chociaż spróbowałbym zrobić palmę na pierwszym planie w całej okazałości, albo tylko palmę na drugim planie... Mogłoby być ciekawie
    Pozdrawiam
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Faktycznie, miejsce jest niesamowite! Oglądając takie zdjęcia można się nieźle rozmarzyć.
    Jeśli chodzi o powyższe kadry to jak dla mnie nr 5 prezentuje się najlepiej. Chociaż spróbowałbym zrobić palmę na pierwszym planie w całej okazałości, albo tylko palmę na drugim planie... Mogłoby być ciekawie
    Pozdrawiam
    Co do kadrow, to nie mialem pojecia, pstrykalem jak popadlo W dodatku nie moim kiepskim aparatem Jak pisze, pierwszys aparat kupilem niecały rok temu, wiec badzcie laskawi co do jakosci itp

Te zdjecia pokazuje, zeby zachecic do podróżowania niż pod ostra ocene
    Ostatnio edytowane przez Mich77 ; 16-10-2009 o 20:33

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Co do kadrow, to nie mialem pojecia, pstrykalem jak popadlo W dodatku nie moim kiepskim aparatem Jak pisze, pierwszys aparat kupilem niecaly rok temu, wiec badzcie laskawi co do jakosci itp
    Jak na "zwyklego" pstrykacza to wyszło Ci to naprawdę nieźle. Pewnie przy sprzęcie, który teraz posiadasz, już więcej byś popracował nad kadrami :> Ale głowa do góry - takich miejsc jest od groma... tylko miec fundusze i czas na podróże
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Jak na "zwyklego" pstrykacza to wyszło Ci to naprawdę nieźle. Pewnie przy sprzęcie, który teraz posiadasz, już więcej byś popracował nad kadrami :> Ale głowa do góry - takich miejsc jest od groma... tylko miec fundusze i czas na podróże
    Mysle, ze trzeba miec pasję, a reszta sama się znajdzie

Domyślnie

Pisząc "Pewnie przy sprzęcie, który teraz posiadasz, już więcej byś popracował nad kadrami :>" założyłem, że pasja już jest
    Pozdrawiam
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Pisząc "Pewnie przy sprzęcie, który teraz posiadasz, już więcej byś popracował nad kadrami :>" założyłem, że pasja już jest
    Pozdrawiam
    To sie zle zrozumielismy, ja pisalem o podrozach

Domyślnie

Mi ten set się podoba. Szkoda tylko tej niedokończonej dwójki na prawo, a na piątcie te minimalne listki w prawym górnym rogu potraktowałabym stemplem.

Zbanowany
    Miasto
    Głogów

Domyślnie

1,2,3,4 - wg mnie coś jest nie tak z ostrością...
    ALbo miejsce takie dziwne, że jakoś wzrok rozmywa...

Natomiast 5 i 6 jak dal mnie rewelka...
    Az chciałbym być sprawny i wyskoczyć na wakacje..

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

jak dla mnie jedynka zdecydowanie najlepsza pod względem kadru kolorystycznie cała seria ok ...
    na 5 widać lekką poświatę na palmie
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów