Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Paulina

Domyślnie

po pierwsze gratulację pierwszego razu
    po drugie nie wstawiaj tyle zdjęć bo nie każdemu chce się wszystko oglądać, po trzecie nie każdy ma czas aby nad każdym się zatrzymać, wstawiaj te, które uważasz za najlepsze albo oczekujesz konstruktywnej krytyki.
    Podoba mi się kilka zdjęć, modelka bardzo ładna, generalnie dobrze się spisałeś ale mnie przede wszystkim brakuje błysku w oczach, dopal leciutko lampką, ma piękne oczy i warto je pokazywać.
    pozdrawiam

Rycerz
    Gość

Domyślnie

pojechałes z tą ilością! byłoby na trzy wątki a tak...
    niektóre zdjecia są bardzo ładne i naturalne, ciekawy jestem dlaczego pokazałes nr 14 ?

Cytat Zamieszczone przez Moonbeam Zobacz posta
    Może dlatego że lubię mocno kontrastowe zdjęcia Tak czy inaczej postaram się poprawić, dzięki.
    ja też lubie mocno przesadzac z kontrastem

Cytat Zamieszczone przez Averne Zobacz posta
    Bardzo ładna modelka, ale wydaje mi się, że Ty kilka razy pogubiłeś detale w cieniach i
    wygląda jak kupa.
    chyba przesadziłes ostro z takim tekstem...ciekawy jestem twoich zdjec i twojej reakcji jak ci ktoś tak napisze!!
    Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 17-10-2009 o 12:55

Domyślnie

jest sporo fajnych ujęć, jest też trochę takich gdzie cienie za głębokie, nie wszyscy to lubią, ogólnie to super, 11 mnie zatrzymała.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fryzio Zobacz posta
    ogólnie to super, 11 mnie zatrzymała.
    Niby mówicie, że zdjęć za dużo, a co osoba to zwraca uwagę na inne zdjęcie/zdjęcia Chciałem po prostu dogodzić wszystkim i stąd taka ilość

mnie przede wszystkim brakuje błysku w oczach, dopal leciutko lampką
    Świecone na wszystkich przez parasolkę Następnym razem jednak spróbuję pokombinować, aby błysk w oczach był bardziej wyraźny.

Czy w pierwszych zdjęciach nie przesadziłeś z wygładzaniem?
    Rzeczywiście w jakimś tam stopniu wygładzałem i mogłem troszkę przesadzić. Będę na to bardziej uważał w przyszłości.

Dzięki za wszystkie opinie i uwagi
    D700 | D300 | D50 | S10-20 4-5.6 | N14-24 2.8 | S20 1.8 | N35 2.0 | N50 1.8 | N50 1.4G | S70 2.8 | SY 85 1.4 | N70-200 2.8 VRII | N18-200 3.5-5.6 VR | SB-900 | SB-600
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

cała sesja mi się bardzo podoba,wcale się nie dziwię że nie mogłeś się zdecydować które zdjęcie wrzucić
    w mój gust trafiłeś jak najbardziej!!! wielkie gratki
    FX

Domyślnie

duzo za duzo podobnych fot, zrob lekki przesiew moze a co do obrobki to warto by bylo wyrownac skore na twarzy tak moim zdaniem.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Genialna, naturalna dziewczyna. Z tym się trzeba urodzić - ma naprawdę nieodparty urok. Nie dziwię się, że tak dużo zdjęć zrobiłeś, choć faktycznie lepiej zrobić ostrzejszą selekcję przed pokazaniem na forum. Nie cierpię zdjęć na których kobiety mają na maksa wygładzoną skórę, takich jak na okładkach magazynów - dobrze, że nie idziesz w tym kierunku. Mnie najbardziej podobają się zdjęcia nr 3 i 25.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinokio Zobacz posta
    Zdjęcia w które niewiele ingerowałeś są ładne i naturalne. I tego się trzymaj!
    zgadzam się z Pinokiem, tego się trzymaj i ogranicz ilość lepiej wrzucić pare postów albo podzielić na części. Ale jak na 1 raz bardzo pozytywnie.

Domyślnie

6,15,21,23 są wypaśne.. mam wrażenie że pozostałe sie powtarzają..
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Kolega dobrze to rozegrał. Podobały mu się wszystkie zdjęcia, a że miał kłopot które wybrać, to zrobiliście to za niego.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów