Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Wątek: Sigma 24-70/2.8

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    Faktycznie mogłem wkleić emotikona. Jak poczułeś się urażony zwrotem, którego nie zrozumiałeś, to przepraszam Ciebie oraz innych, którzy mogli się poczuć także urażeni.
    Niepotrzebnie go przepraszasz, chyba że to ironia. To już nie pierwszy tego typu wpis Smurfa...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    Cieszę się, że mogłem sprawić radość Twojemu synowi i całej jego klasie licealnej.
    A że wiekszy miała ubaw to oczywiste, dzieci z liceum prawdziwego sensu dowcipów o milicjantach nie zrozumieją. Mogą wiedzieć co to była Milicja Obywatelska ale brakuje im własnych emocji zwiazanych z PRLem.
    Młodzież z liceum ( nie wiem czy duzo mlodsza od Ciebie) rozumie znacznie wiecej niz sobie wyobrażasz.
    Poza tym zwrot który użyłeś jest jednoznaczny - nie trzeba go specjalnie analizować, ma on tylko jedno znaczenie.
    Zwroty ktore uzywasz sa w stylu dowcipu o majorze ktory kazal kapralowi przynieść episkopat do wyświetlenia slajdów, a wiedzial lepiej jak sie urządzenie nazywa, bo w szkole byl przecież prymasem.
    Myslę, że czas najwyższy przestać kaleczyć język w ktorym rozmawiamy.
    Ostatnio edytowane przez Smurf ; 07-11-2006 o 23:22
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Niepotrzebnie go przepraszasz, chyba że to ironia. To już nie pierwszy tego typu wpis Smurfa...
    Jeżeli przestaniecie wypisywać bzdury i popełniać kardynalne błędy ortograficzne nie bedę musial takich wpisów dokonywać.
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Smurf Zobacz posta
    Myslę, że czas najwyższy przestać kaleczyć język w ktorym rozmawiamy.
    Też tak myślę. Mógłbym być bardziej złośliwy i napisać jakis ostry komentarz ale akurat listonosz* przyniósł mi Nikkora 70-210/4 i jestem ogólnie szcześliwy. Zatem niech nasze drogi rozejdą sie w pokoju. Papa.

(*)Mam nadzieje, że wybaczysz mi ten potoczny zwrot, ale w doreczycielu mógłbym zrobic literówkę i wyszedł by dręczyciel, a nie chcę kolejnych nieporozumień.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Zdyboo, listonosz to jak najbardziej poprawne określenie doręczyciela korespondencji pocztowej.
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Domyślnie

prawie jak na forum onetu... :/ smiesza mnie purysci jezykowi, ktorzy czepiaja sie literowek i fantazyjnych neologizmow, a w swojej tragikomicznej krucjacie gubia meritum...
    forum.niekojarze.pl

pebees
    Gość

Domyślnie

Powinieneś wobec tego zmienic grupy na takie, o nieco wyższym poziomie.
    A ja otoczenia nie będę zmieniał, mimo, że właśnie często 'polimeryzuje'. Jest co prawda na niskim poziomie (bo tylko doktorki, docenciki i profesorki fizyczno-chemiczne ), ale jakoś to przeżyję..

Zobacz zresztą, ile sam robisz błędów. Szczególnie interpunkcyjnych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jakubas Zobacz posta
    prawie jak na forum onetu... :/ smiesza mnie purysci jezykowi, ktorzy czepiaja sie
    literowek i fantazyjnych neologizmow, a w swojej tragikomicznej krucjacie gubia meritum...
    "Polimeryzowałbym" uważasz za fantazyjny neologizm, a rażące błędy ortograficzne za literówki ?
    Chyba coś Ci mocno zaszkodziło.
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    A ja otoczenia nie będę zmieniał, mimo, że właśnie często 'polimeryzuje'. Jest co prawda na niskim poziomie (bo tylko doktorki, docenciki i profesorki fizyczno-chemiczne ), ale jakoś to przeżyję..
    Te "doktorki, docenciki i profesorki fizyczno-chemiczne" to pewnie z tej wspaniałej, prywatnej płockiej pseudo wyższej szkółki?
    Pozdrawiam:
    Andrzej

pebees
    Gość

Domyślnie

Te "doktorki, docenciki i profesorki fizyczno-chemiczne" to pewnie z tej wspaniałej, prywatnej płockiej pseudo wyższej szkółki?
    O Włodkowicu móiwsz? Niestety - szkoła ta ani fizyczna, ani chemiczna, więc - pomyłka

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów