bardzo ładnie pokazana ładna dziewczyna : ) widać subtelną kobiecą rękę do fotografii : ) fajne!
Szukaj
bardzo ładnie pokazana ładna dziewczyna : ) widać subtelną kobiecą rękę do fotografii : ) fajne!
Monika Dąbrowska, mój przyjaciel D700; kilka kilo klamotów i Korba ... na punkcie fotografowania
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
jedynka jest bardzo fajna , właśnie poza modelki najbardziej mi się w niej podoba![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
na pierwszym modelka za bardzo się wygięła, drugie ciekawe.
Fajną masz siostrę![]()
Zapraszam do skorzystania z usług fotografii i wideofilmowania ślubnego w Bydgoszczy.
zawodowyfotograf.pl
drugie swietne, choc ta przycieta maska moze wkurzacna pierwszym IMHO za jasno
![]()
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
2 świetne i technicznie dobrze wykonane , natomiast to pierwsze wydaje się prześwietlone i ma się wrażenie że na pierwszy plan rzucają się otwory w nosie modelki, osobiście to ten kadr i światło to bym dopracował, gratuluję tego drugiego zdjęcia
pozdrawiam![]()
Moje zdjęcia to tylko mały wycinek tego czym jestem a zarazem jedyna część tego co po mnie pozostanie.
Bardzo fajnie. Lubię takie focenie dla frajdy. Czy z nudów, czy z jakiegokolwiek powodu...![]()
Skontaktuj się z nami