Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

fajny tryptyk
    sympatyczny
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Nie, nie żartuję sobie - ja bym na ten przykład nie chciał, aby ktoś bez mojej wiedzy/zgody publikował w internecie zdjęcia na których jestem - ten człowiek również może nie mieć ochoty!!! więc gdzie tu żart?

Domyślnie

ano tu bym się nie zgodził. Ten Pan jest w mundurze i pełni tutaj jakaś funkcje publiczną a tu jego zgody nie trzeba. Co innego , gdyby siedział sobie w czasie wolnym na ławce z rodziną, tutaj zgoda jest bezwzględna. Czy polityka, policjanta lub inna osobę która umieszczą w gazecie w trakcie wykonywania czynności pytają o zdanie ? Na pewno nie. BTW. Zdjęcia przednie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukas_78 Zobacz posta
    ano tu bym się nie zgodził. Ten Pan jest w mundurze i pełni tutaj jakaś funkcje publiczną a tu jego zgody nie trzeba. Co innego , gdyby siedział sobie w czasie wolnym na ławce z rodziną, tutaj zgoda jest bezwzględna. Czy polityka, policjanta lub inna osobę która umieszczą w gazecie w trakcie wykonywania czynności pytają o zdanie ? Na pewno nie. BTW. Zdjęcia przednie
    dokładnie nie popadajmy w hipokryzję - zdjęcia nie mają prześmiewczego charakteru, pokazują sytuację jak np.jesteśmy zmechanizowani w służbie ochrony, i nie jest to wina bohatera tych zdjęć ale właściciela firmy, bo strażnik powinien mieć do dyspozycji np. melex

Domyślnie

Jestem ciekaw waszych reakcji gdybyście to Wy byli na tym zdjęciu - i nie ma tu znaczenia czy można fotografować w mundurze za zezwoleniem czy bez.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów