Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17
    Kaleid
    Gość

Domyślnie

Tak sobie z ciekawosci przegladalem test Fuji S3 pro

http://www.dpreview.com/reviews/fuji...pro/page23.asp

Nikon ISO200 1/2 sek Fuji ISO100 1 sek.....ekspozycja w zasadzie identyczna....cholera , Fuji tez oszukuje....widac ISO 100 Fuji to 50

Domyślnie

Zasadniczo Kaleid ma rację. W kamerach TV mamy coś takiego jak GAIN. Jak myślicie co sie dzieje, jak damy GAIN +1 . Widzimy po ciemku i mamy szumy....

Rayden
    Nikon D70_18_70_1GB_256MB_Torba Sony
    FOTOGALERIE

Domyślnie

Wogole ten co wyskoczyl z ta teoria powinien zostac spalony moze na stosie???Niedlugo sie okarze ze mamy zmodyfikowane bagnety i ze przekladke ktos robi w drodze produkcji...A optyka.Tylko korpusem sie rozni.Kocham tych pesymistow i spiskowcow....Radio zastanow sie czy oby napewno z dobrego drewna masz parkiet w domu.Mysle ze to walek i to z jakiegos wymierajacego lasu....
    | N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |

Domyślnie

A ja powiem tak.
    Mam Nikosia jestem z niego zadowolony A zresztą jak ktoś umie się tym sprzętem posługiwać to i ISO nie ma ptoblemu.
    Ot co o tym myśle.
    D70 Sebastian Grodzicki
    Skype "groseb"
    gg 1519367

Domyślnie

Kaleid... dziwie sie ze nie rozumiales tego jeszcze ze wszystkie aparaty Nikona (takze analogowe) maja przeklamane ISO... sam sobie zobacz - wez D70 - i F80, FM3.. F6... wszystkie maja takie same wskazania ... jak to mozliwe?? Ano proste... wszystkie maja zle matryce...
    Nie mowiac juz o cyfrowych... tam to juz problem jest tak potezny, ze zeby robic zdjecia to trzeba kupic sobie 300d i uzywac go jako swiatlomierza
    pzdr
    Zbigniew Kruk - KrukBook

Domyślnie

Jak dla mnie to mało śmieszne. Ileż można o tym samym
    Pozdrawiam:
    Jaromir

Anonymous
    Gość

Domyślnie

zamiast pierd.....lić wolałbym trzepać fotki, i obojętnie czy D70, czy 10d, (bo lepsze są poza moim horyzontem) ale jeszcze nie mam swojej wymarzonej cyfry. Jak mówi pzysłowie "złej baletnicy przeszkadza rąbek u spudnicy". Przypomniał mi się jakiś stary artykuł o F90 z "FK" w którym ktoś zauważył, że ten aparat jest tak bliski doskonałości, że przeprasza, że się czepia szczegółów. Jestem "KWANONOWCEM"? skoro przez 6 lat z zachwytem używałem poczciwego "eosika 100" i gdy go ztyranego opychałem na giełdzie to przed oczami mialem wszystkie zdjęcia. Czy "NIKONOWCEM"?, bo 2 lata trzepałem fotki w kodaku "F90-ką" szczerze uśmiechniętych i szerze przestraszonych. Moim zdaniem dobry aparat to dobry aparat, a dobroć jest pojęciem względnym. Takie kłótnie z boku wyglądają jak kłótnie małych dzieci " -a mój rowerek jest lepszy, .....bo ma dynamo "
    WYLUZUJCIE!!! - FOTOGRAFUJCIE!!!
    teraz ostał mi się ino "OLEK-om1n" , ale zbiera się na coś cyfrowego.
    Neta mam rzadko więc nieprędko tu zagoszczę NARKA!!!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów