Baneroslepota. Ile to juz razy odpalalem jakis program, a potem za cholere nie moglem sobie przypomniec jego nazwy.
Nie wspomne juz o niepelnosprawnosci nazwanej "sprawdz_w_google"
Szukaj
Baneroslepota. Ile to juz razy odpalalem jakis program, a potem za cholere nie moglem sobie przypomniec jego nazwy.
Nie wspomne juz o niepelnosprawnosci nazwanej "sprawdz_w_google"
stig, chyba robimy z igly widly....
a co Ty taki ciekawski?
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
A ja się dziwię, że się dziwisz Stig.
Ja nagminnie zapominam nazwy/imiona/numery/kody/hasła itd, często takie, których używam od lat.
Jedno z moich aut jest jeszcze na czarnych numerach rejestracyjnych, (czyli dość długo u mnie jeździ) tankuję go "od zawsze" na fakturę i naprawdę w tej chwili nie pamiętam jaki to numer.
O pinach maści wszelkiej nie wspomnę...
FastStone wyświetla obrazy od razu w fullscreen - widzimy tylko zdjęcie na czarnym tle i ewentualnie nazwę danego pliku. Po najechaniu myszką do krawędzi monitora (górna, dolna, lewa, prawa) ukazują się różne menu, ale i tam nie znajdziemy nazwy FastStone... Da się więc niepamiętać, czego się używa w przypadku tego akurat programu.
Chociaż i dla mnie jest niepojęte, jak można niepamiętać nazwy tak zarypiastej przeglądarki...![]()
Ostatnio edytowane przez lewAp7 ; 16-10-2009 o 13:40
No to jest z Toba jeszcze gorzej niz ze mna. Juz ja mysle powaznie o zazywaniu lecytynki czy innych wspomagaczy. Piny, hasla, pesel, numery telefonow -- wszystko co raz zapamietam, juz nie zapomne. Gorzej jednak, zeby w ogole zapamietac. Kiedy przedstawiaja mi sie dwie, trzy osoby, to doslownie juz po zakonczeniu uscisku reki ostatniej z nich -- nie pamietam imienia pierwszej. W ogole imiona i nazwiska to dla mnie najtrudniejsza rzecz do zapamietania. Ale jak juz wspomnialem -- jesli juz zapamietam to pozniej mi to z glowy nie wyleci.
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Zawsze przypomina mi się przy takich rozmowach dowcip:
-Jak skutecznie zapamiętać datę urodzin żony?
-Raz zapomnieć...
Widzę że panowie lubicie rozpisywać się na dany temat. Więc teraz sprostuje programu nie używałem zbyt długo po pierwsze tylko sporadycznie. Po drugie sama ikona mi jakoś się nie kojarzyła z nazwą FastStone. A po trzecie po wirusie najpierw przeinstalowałem Windowsa a potem przypomniałem sobie ,że nie pamiętam jak się ten program nazywał. Więc nie wiem po co robić OT na 2 strony. Podziękowałem i tyle. P.S. Teraz na pewno nie zapomnę ;P
Skontaktuj się z nami