Szukaj
A na "siódemce" co - chłopaki się na randkę właśnie umawiają, bo z taką czułością patrzą sobie w oczy?
Krzysztof Paszkiewicz
Coś sobie przypadli do gustu
Fajne zdjęcia, pierwsze bardzo mi sie podoba![]()
Gratuluję wytrwałości i dobrych fotek. Ja wymiękłem po 45 minutachTen mecz mi się przydał z jednego względu: za tydzień jadę w góry i przetestowałem nowe buty: mimo, że stałem jakieś 2-3 cm w wodzie to moje buty były suche w środku
Także chciałem podziękować PZPNowi za możliwość przetestowania bucików i za wypicie kawki
Wcisnę tu linka ze swoich fotek: NaszaLiga.pl
zdjecia znacznie lepsze niz mecz.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Że tak pwoiem życiowa dewiza pana Lato![]()
Kiedyś był taki studencki żarcik na temat obron prac magisterskich: "pół godziny wstydu, ale magistrem jest się na całe życie". Być może trenerów kadry i prezesów też to dotyczy?![]()
Jacek
Przynajmniej Roger zobaczył jak śnieg wygląda.
Nikon Fx
Wczoraj słyszałem w boxie z kamizelkami takie hasełko: "Jakbyśmy robili zdjęcia na takim poziomie jak oni grają to by nas dawno powy****dalali z pracy"Coś w tym jest, co mnie tym bardziej dziwi, że wynik meczu jest namacalny i bezwzględny, Albo się wygraywa, remisuje albo wiecznie dostaje w dupę. A na zdjęcia zawsze można spuścić zasłonę "kadry zbyt artystyczne" ale jakoś w realu nikogo nie obchodzi, że AF nie dawał rady, że zimno, pada, ciemno czy inny szlag - poprostu jak dasz ciała z fotami raz, drugi to nawet edytor edukowany na NK na Ciebie nie popatrzy. Jakiż ten świat niesprawiedliwy
![]()
Ostatnio edytowane przez Troyan ; 15-10-2009 o 12:32
Skontaktuj się z nami