oferta jest w interfoto juz parę razy u nichc kupowałem zawsze można się potargować
Szukaj
oferta jest w interfoto juz parę razy u nichc kupowałem zawsze można się potargować
To najpierw zapytaj czy to jest aktualna ofertabo bywa tak że cennik jest nie aktualny
Tak samo mają wpisanego Z35/2 którego używanego nie mają tylko nowy a nie ściągną w takiej cenie więc...
Żeby mieć 24mm to musiałbyś mieć 16mm pod DXco byłoby odpowiednikiem 24 lub 28 w FX.18 wyrobi Ci się dopiero na 27mm
Nie marudź - Zeissowskie 18mm ma 3,5Ogólnie nie wchodzi w grę nic powyżej przesłony 2,8
Droższe ale i lepsze... jeśli 18 będzie na poziomie 20/2.8 które nie jest droższe tylko tańsze to optycznie i tak będzie odstawało od szkieł takich jak np N14-24same obiektywy droższepo prostu nie da się obejść wyłożenia kilku k zł na super jakość w tym zakresie
![]()
Dawniej system N - obecnie L(M) + F
kupiłem nikkora 24/2,8 i jestem pozytywnie nastawiony po pierwszych testowych fotografiach. jest ostro, fajnie rozmywa tło
aaaaammm a Wojtek 20/3.5? Jest on mały i już z dandelionem
No i jak budżetowo... co prawda chciałem go kupić, ale w tym miesiącu z mamoną już ciężko, na aledrogo jest Mir 20H za 350.. to nie jest dużo :]
Ostatnio edytowane przez Mavierk ; 13-03-2011 o 12:23
Naucz się czytać
Skontaktuj się z nami