Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Wątek: Obcowanie.

Domyślnie

Niebo mozna delikatnie przygasic, ale tak, aby nie utracic jego kontrastu.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Bardzo ładnie pokazana perspektywa powietrzna,..co do ramki, jest niezbędna. Często na forum wrzucane są foty niewykadrowane, bo tylko tak można nazwać ciemną pracę, która na czarnym tle nie wiadomo gdzie się zaczyna, a gdzie kończy. W tym konkretnym przypadku dyskutować jedynie można o barwie obramowania,..jak dla mnie, koresponduje z kolorystyką nieba, jest więc do przyjęcia. Pozdrawiam.

Domyślnie

Piękny widok ładnie pokazany przez Ciebie, całość bardzo do mnie trafia, co do nieba to mi się podoba tak jak jest nic bym tam nie robił

Domyślnie

prosto, ładnie, czysto, bardzo fajnie
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Fantastyczna praca. Nie przeszkadza nawet ten przepał na niebie, kadr bardzo udany, kolory świetne, a ta pokazana przestrzeń zarówno w górkach i w niebie wręcz rewelacyjna.

Domyślnie

Baaardzo przyjemne foto Nieźle to wypatrzyłeś AMI
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Jest dobrze, będzie lepiej, jak zrobisz z niebem "niebo mozna delikatnie przygasic"
    NIKON

Domyślnie

Heh już nie będę każdemu z osobna odpowiadał, późno już i człowiek zmęczony. Bardzo dziękuję za wszystkie opinie i rady raz jeszcze !!!
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    mnie się podoba tak jak jest, a jest klimatycznie - ramka (jej kolor) mz. nie pasuje do całości
    ja sie pod ta opinia podpisze ... bardzo mi sie podoba

Domyślnie

dobrze jest , jest klimat jaki powinien byc , tylko daj jak juz cos biala ramke

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów