Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Wladcy ognia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Nie, nie bylo takiej potrzeby. Wbrew pozorom kadrujac aparatem nie ma jakiegos specjalnego problemu.
    Ja sobie naswietlilem, ale ciezko mi powiedziec, czy podczas kadrowania, czy przez kilka krotkich chwil patrzenia bezposrednio. Pomijajac moja prace przy podobnym temacie, to w zyciu juz tez troche godzin spedzilem z uchwytem do elektrod, palnikiem czy koncowka migomatu, ale kiedy pierwszy raz mi sie taki "wypadek" przytrafil, to jednak gapilem sie w luk znacznie dluzej niz ostatnio... Tak wiec podejrzewam, ze obserwujac proces spawania przez obiektyw tez jakis wplyw na oczy to swiatlo wywiera.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Jakos do tej pory nie zauważyłem tego wątku
    Całośc świetna, kadry dynamiczne, B/W kontrastowe, pasuje do temtu i podkresla akcję.
    Ostatnie, w kolorze, całkiem pomysłowo zamyka reportaż. Wprowadza lekko humorystyczny akcent
    Obróbka tego ostatniego też jak najbardziej mi pasuje.
    pozdrawiam, Wojtek

Domyślnie

[QUOTE=lechupe;1522644]Faktycznie szkoda, ze ta nienaturalna obróbka w BW popsuła ładne zdjecia.
    W ogole troche sie dziwie tej konwersji, skoro ostatnie tak swietnie wyszło w kolorze.[/QUOTE

ja też się nie zgodze z lechupe, uważam że BW i te fajne ziarno podkreśla tylko klimat takich miejsc brudny, smolisty i industrialny, jeśli ktoś kiedyś był w takim miejscu to dokładnie skuma klimat. dla mnie rewelacja

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów