Faktycznie szkoda, ze ta nienaturalna obróbka w BW popsuła ładne zdjecia.
W ogole troche sie dziwie tej konwersji, skoro ostatnie tak swietnie wyszło w kolorze.
Szukaj
Faktycznie szkoda, ze ta nienaturalna obróbka w BW popsuła ładne zdjecia.
W ogole troche sie dziwie tej konwersji, skoro ostatnie tak swietnie wyszło w kolorze.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Akurat taki set zamiescilem, w cz/b z silnymi kontrastami i struktura. Moim skromnym zdaniem w tej fotografii bardzo uzasadnione. Oczywiscie moge sie mylic. Set w kolorze moze tez zapuszcze ale dla mnie ten rep w tej stylistyce jest ok.
W kolorze dla porownania:
Nie bylo obaw o sprzet. Wszystko w bezpiecznej odleglosci
Harvest, nie przesadzaj. Fajne zdjecia wystawiles.
Tak mi sie wlasnie wydawaloDzieki.
siedzi mi z tą mocną obróbką- lubię tak
b/w lepiej
Napiszę że cz/b bardziej oddaje klimat tej pracy i materi o której mówi ten rep.
Fajny zestawik - zawsze chciałem zrobić zdjęcie spawaczom ze snopami iskier uciekającymi we wszystkich kierunkach...
Jak Twoje oczy zniosły ten spawalniczy ogień???? Stosowałeś jakieś filtry, zaciemnienia itd. ?
Nie, nie bylo takiej potrzeby. Wbrew pozorom kadrujac aparatem nie ma jakiegos specjalnego problemu. Gorzej patrzac bezposrednio . Tego nie polecam... Pracowalismy tam w dwojke, i oboje mielismy te same odczucia. Bezproblemowe![]()
calosc fajnie sie oglada
cz-b faktycznie lepiej, z kolei kadry ciasniejsze podobaja mi sie bardziej niz te szerokie
na szerokich styl obrobki cz-b wydobywa kazda najmniejszy mozliwy detal z tla, co w efekcie tworzy w kadrze spory misza masz nieco odwracajacy uwage od czlowieka na zdjeciu
Skontaktuj się z nami