Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Motocrossowo

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie Motocrossowo

Kilka fotek z jazdy kolegów
    Proszę o ocenę i rady
    1.
    2.
    3.
    4.
    D90, S 10-20, S 18-50, N 70-300 VR

Domyślnie

Na I miejscu dla mnie 4 - za spojrzenie zawodnika i ciasny kadr który moim zdaniem nadaje temu zdj klimat, później chyba 2 i 1 a na końcu 3
    Zawsze głodny wiedzy

Domyślnie

Co pierwsze rzuca się w oczy to kadry, nie powalają. 1 kasacja na poziomie puszki, 2 do konkretnej poprawki. Czemu zawodnik centralnie w kadrze. Tnij lewą stronę tak około 4,5-5cm i troszkę góry z dołem, a będzie o niebo lepiej lepiej. Szkoda, że zrobiona na stojąco no i ten chwast wchodzący na pierwszy plan. Przed fotą chodzi się po miejscówie i patrzy jeżeli coś włazi w kadr to trzeba wyrwać. NO i jeszcze kolorek ożyw te foto i pobaw się troszkę światełkiem żeby zawodnik był taki poprzepalany. Moment jest oki bo zadyma spora, ale jestem ciekaw klatki wcześniej jak zawodnik jest złożony w zakręcie bo technika na 1 miejscu. 3 tu już trzeba było zrobić na 18 mm i kucnąć. Najlepiej jak byś miał 10 mm. Moment złapany dobrze tylko zakręt słaby.4 troszkę może za ciasno z prawej fajnie że zawodnik się spojrzał.
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Co do chwastów to tam niestety bez kosiarki ani rusz, pełno tego wszędzie. Zobaczę, zrobię tak jak radzisz, wrzucę może jeszcze coś. Dzięki za rady.
    D90, S 10-20, S 18-50, N 70-300 VR

Domyślnie

co sie rzuca w oczy to brak ostrosci i same centralne kadry ...

Domyślnie

2 rodzi najlepsze nadzieje cwicz dalej bo widac ze koledzi jezdzic umieja i masz gdzie pstrykac
    D40+grip+N18-55+N55-200mm+N50mm 1/8D+Tokina AT-X400mm f5.6

Uprawnienia umieszczania postów