Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Cap Formentor

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Mi by wystarczyły same skałki z dwójki (te w tle) pokazane w kwadracie

Dobra robota. Ładnie pokazane.

Domyślnie

I zewsząd słuchać było okrzyki zachwytu."Kak priekrasno!!!", "Wonderfull!!!", "Wunderbar!!!", "Ja pie*****le!!!". Tak mi się jakoś nasunęło oglądając te zdjęcia .
    D90, 18-105vr, 70-300vr, Hoya cpl, Velbon, Lowepro. "Pół litra pocieszycielki strapionych - rzekłem sprzedawczyni. Obejrzała mnie od stóp po głowę i zapytała: -najtańszej?"

Domyślnie

Oba fajne ale wybieram dwójkę.

Domyślnie

Obydwa dobre. Coś nie jestem przekonany co pierwszego planu na 1ce, ale pewnie nic innego się nie dało wymyślić...

Domyślnie

BartekW tak tam wlasnie swiecilo....chyba nie myslisz ze zostawil bym taka poswiate
    Dziekuje i ciesze sie ze sie podoba......mam sporo materialu z tamtego wyjazdu ale niestety tak wlasnie slonce dawalo......tak na serio dopiero jak sie chowalo za chmury to cos wychodzilo.....taki urok tej wyspy
    Co do pory dnia....to wczesnie rano bylo by idealnie.....ale za chiny ludowe nie pojade tam jak bedzie ciemno

Domyślnie

Wiesz co Grzesiek tak sobie dumam na tymi zdjęciami, i chyba dotarło do mnie, że jedynka to jak narazie Twoje najlepsze zdjęcie. Kadr i kolory powalają dosłownie.

Obie fotki bdb ale to na jedynkę spoglądam dłużej i właśnie ten pierwszy plan bardzo mi pasuje.
    NIKON - system

Domyślnie

Zdjecia full wypas chociaz jedynka ma po prawej jakies artefakty, moze to po prostu kompresja.

pozdro

Domyślnie

Dwojka robi na mnie wieksze wrazenie

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów