Mi by wystarczyły same skałki z dwójki (te w tle) pokazane w kwadracie
Dobra robota. Ładnie pokazane.
Szukaj
Mi by wystarczyły same skałki z dwójki (te w tle) pokazane w kwadracie
Dobra robota. Ładnie pokazane.
I zewsząd słuchać było okrzyki zachwytu."Kak priekrasno!!!", "Wonderfull!!!", "Wunderbar!!!", "Ja pie*****le!!!". Tak mi się jakoś nasunęło oglądając te zdjęcia.
D90, 18-105vr, 70-300vr, Hoya cpl, Velbon, Lowepro. "Pół litra pocieszycielki strapionych - rzekłem sprzedawczyni. Obejrzała mnie od stóp po głowę i zapytała: -najtańszej?"
Oba fajne ale wybieram dwójkę.
Obydwa dobre. Coś nie jestem przekonany co pierwszego planu na 1ce, ale pewnie nic innego się nie dało wymyślić...
BartekW tak tam wlasnie swiecilo....chyba nie myslisz ze zostawil bym taka poswiate
Dziekuje i ciesze sie ze sie podoba......mam sporo materialu z tamtego wyjazdu ale niestety tak wlasnie slonce dawalo......tak na serio dopiero jak sie chowalo za chmury to cos wychodzilo.....taki urok tej wyspy
Co do pory dnia....to wczesnie rano bylo by idealnie.....ale za chiny ludowe nie pojade tam jak bedzie ciemno![]()
Nikon http://greg77.com/
Wiesz co Grzesiek tak sobie dumam na tymi zdjęciami, i chyba dotarło do mnie, że jedynka to jak narazie Twoje najlepsze zdjęcie. Kadr i kolory powalają dosłownie.
Obie fotki bdb ale to na jedynkę spoglądam dłużeji właśnie ten pierwszy plan bardzo mi pasuje.
NIKON - system
Zdjecia full wypas chociaz jedynka ma po prawej jakies artefakty, moze to po prostu kompresja.
pozdro
Dwojka robi na mnie wieksze wrazenie![]()
Skontaktuj się z nami