Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Naprawa VR

Domyślnie Naprawa VR

Wlasnie posypala mi sie stabilizacja w Nikonie 16-85VR.
    Obiektyw ogladal p. Kadeja w Krakowie (serwis na ul. Czapskich), powiedzial, ze urwala sie jakas tasiemka, ze tasiemki nie maja i ze tasiemke to dostane w serwisie NKP. Czy ktos z Was naprawial moze VR poza NKP? Polski serwis Nikona traktuje jako ostatecznosc. Predzej chyba wysle obiektyw do Nikona DE. Dzieki z gory za sugestie.
    Dcośtam + Fcośtam + NIKKORcośtam

Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

tak jak kolega pisze, z fixation spokojnie Ci zrobia, przy czym awaria VR raczej oznacza spore koszty niestety

Domyślnie

.....dostane w serwisie NKP. Czy ktos z Was na...

tak gwoli ścisłości to Nikon Klub Polska i jego prezes chyba nie prowadzi serwisu Nikona w naszym kraju
    d7000 + N17-55/2.8 + N70-300VR + N35/2 + SB900 + frotka

Domyślnie

Ja naprawiałem VR w 16-85 lecz na gwarancji, (padnięty był od nowości) więc na temat kosztów nie wiele mogę ci pomóc.
    Mogę tylko powiedzieć że w moim przypadku serwis spisał się wzorowo. W tydzień od wysłania szkiełko było u mnie w pełni sprawne.
    Ami , Smiena , Zenit , Pentax , Nikon i znowu Nikon
    D7100 , N16-85VR , N50/1,8 , S150/2.8 , SB600 , MF055+804RC2

Domyślnie

polecam mojego znajomego
    Naprawił mi 24-70 choć NSP tego sie nie podjął oraz Sabinke - przerwana taśma
    Maciek jest z Krakowa
    Info na Priva jeśli chcesz
    śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
    Pawel Borowka
    <')(((<-( <')(((<-( The deeper I go
    <')(((<-( The better I get

Domyślnie

A dlaczego na czapskich nie podjęli się naprawy ? Przecież tasiemkę mogą sprowadzić . Słyszałem raczej pochlebne opinie o tym serwisie .

Uprawnienia umieszczania postów