Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Joanna - horrorowato

No i następne foty z szuflandii
    Modelka: Joanna Hetman, wizaż i stylizacja: Anna Cichoń
    to czerwone to sztuczna krew - można jeść Jest słodka

Uwagi mile widziane...

1.

2.

Domyślnie

O Boże Jezus Maria i Wszyscy Święci...

Powiem tak: jak dla mnie, to jest strasznie... I w 3/4 nie z winy fotografa. Okropna gra modelki, okropna, tandetna stylizacja i wizaż, światło i kadry takie sobie...
    Sprzysięgły się chyba te babki z podpisów, żeby utrudnić Ci życie
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Niestety nie podobają mi się. "Chamskie" oświetlenie. Jeśli miało być strasznie to tło mało nawiązuje do klimatu. Za bardzo nie wiem co to ma przedstawiac Jakas wampirzyce? Czy moze ofiare?

Tak jak napisał pilon. Kicz bije w oczy niestety

I cos co mnie razi najbardziej chyba. Te napisy. Wstawiać tekst w zdjęcie trzeba z pomysłem. Należy dobrać odpowiednia wielkość, czcionke (ta jest u Ciebie beznadziejna niestety), kolor oraz dobrze umiejscowić to. Niestety u Ciebie nic z tego nie było robione z namysłem.
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

Zdjęcia niczym z tandetnego kompaktu , kadry też bardzo kiepskie .
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

No i jak widzisz nie jestem sam w tej opinii... Miał być glamour, wyszedł głamór, ale walcz, walcz dalej, nie poddawaj się
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

pilon: dzięki Przyjmuję krytykę
    lookash: dzieki. Określ proszę: "chamskie" oświetlenie.
    robren: rozwiń proszę. kadry Ci się nie podobają - przyjąłem. Ale dalej nie wiem co Ci się nie podoba konkretnie.
    Panowie, proszę - konstruktywnie.

Domyślnie

Domyślam się że to była goła lampa z bliskiej odległości lub z dużum zoomem. Za ostre światło po prostu
    Nikon, Apple, Wacom

Domyślnie

lookash> odległość max 4 m. Lampa lekko z prawej mojej, strumienica, 180W. na 1/4 ustawiona.
    Aska siedziała na barze hotelowym, ciut wyżej niż ja stałem.

Domyślnie

No to tak jak napisalem. Tyle ze tutaj strumienica skupila swiatlo. Wg mnei niestety za mocno. Moze jakby tło było inne wygladaloby to lepiej
    Nikon, Apple, Wacom

Domyślnie

lookash> tło? masz na myśli wmontowanie czegoś? np. cmentarz czy coś takiego? Czy ogólnie zmienić na klimatyczne?
    Generalnie to były sesyjki w hotelu, a że mieliśmy krew itp, to sprawdziliśmy jak na fotkach wychodzi. Z tego co piszesz, wygląda, że lepiej olać "szybkie" sesyjki i "szybkie" pomysły bo potem nic nie wychodzi.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów