Szukaj
Świetne. Jedynka podoba mi się najbardziej, na szóstce stworzyłeś bardzo magiczny klimat !!! cieszy fakt, że analog wciąż żyje !!!
Pozdrawiam Tomasz
Na 6. i 8. analogowe ziarno. Fajnie. Zwlaszcza 6.
7. podoba mi sie za kolory. Mile, ladne
1. taka klasyczna, "skansenowa", mila dla oka.
Caloksztalt przyjemnie sie oglada.
to Pobiedziska?
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Bardzo ciekawa seria, lubię takie klimaty.
Wypatrzone kadry, ciekawa kolorystyka.
6 faktycznie bije klimacikiem, super.
Natomiast nr 8 jest fajna, ale
mnie jakoś nie przekonuje do całości bo jest tak fajnie rozmyte tło,
iż nie wiemy czy to skansen.
to już taki bonusik MZ.
Pzdr, Andrzej
Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .
Jak dla mnie, piątka njaciekawsza.
Lubię wzory.
Obciąłbym jeszcze minimalnie lewą stronę tak, żeby ukosna belka wychodziła z rogu kadru.
pozdrawiam, Wojtek
Fajne - skansen (każdy) to wdzięczny temat i Ty wyłapałeś co trzeba
Na 6 coś nie tak z ostrością - jest raczej na bochenku chleba, zamiast na fotelu - wygląda to moim zdaniem tak, jakbyś wyciął kawałek z "innej koncepcji"![]()
To raczej 'operator error'. Korpus ktorego uzywalem to pelen manual
Tu poza drobnymi korektami poziom/pion i doslownie minimalnym kadrowaniem (nie wiecej jak pol cm z kazdej strony, focone bylo dalmierzem) nie ma zadnej obrobki. Kolorystyka i cala reszta tak jak ja otrzymalem na plytce z labu. Filmy w uzyciu to Kodak
Portra 400NC (kolor) i Kodak BW400CN (BW do C-41), a lokalizacje juz pebees trafnie podal.
andrzejp: z osemka jest tak jak piszesz, chcialem zobaczyc jak rysuje, a wlasciwie bokehuje szklo
Dzieki za opinie.
Ostatnio edytowane przez kichu ; 12-10-2009 o 11:14
No i co z tego wynika....?..Ano analog,...tłumaczenie...po co..?,nobilitacja...ej,chyba zbyt wcześnie...jak tytul wskazuje wszystko bylo robione analogiem
Podoba mi sie 1 i 6 i żeby były robione kamerą otworkową, to nic tego nie zmieni...
B.przyjemny secik.
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami