Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Dalia

Domyślnie

mam rawa na dysku, jak ktos chce sie pobawic, to chetnie udostpnie i zobacze Wasze efkety
    http://maczek.info
    D80 + szkiełka

Domyślnie

to wrzuc na serwer i poslij link na pw
    N14-24/2.8 N70-200/2.8 N85/1.4 N50/1.8 Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Wystaw gdzieś go, z chęcią pokazał bym kolorową wersję na jego podstawie
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

1 zdjęcie (oryginał) skóra nienaturalna, dłoń, kosmyk czy inne nie przeszkadzają.
    2 zdjęcie (b&w) podoba mi się
    3 zdjęcie Nieciekawie to wyszło. Zrób to jeszcze raz ale z RAW'a napewno efekt będzie dużo lepszy.

Domyślnie

I teraz jest o 2 ligii lepiej. Ile trwała taka obróbka? Efekt końcowy rewelacja. Chciałbym umieć tak poprawiać zdjęcia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rafpol Zobacz posta
    I teraz jest o 2 ligii lepiej. Ile trwała taka obróbka? Efekt końcowy rewelacja. Chciałbym umieć tak poprawiać zdjęcia
    Przysiadłem na spokojnie popijając herbatę, może 20 minut mi to zabrało, może ciut więcej. Czasu nawet nie liczyłem
    Cieszę się że się podoba
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

Ja też chwilę pobawiłem się z twoim NEFem i wyszło mi coś takiego:

Przykadrowałem nieco szerzej niż w twoim oryginale, ogólnie samo kadrowanie już w aparacie mogłoby być nieco inaczej wykonane, tzn spojrzenie skierowane raczej w prawo i więcej miejsca z prawej strony, a było raczej centralnie, a z lewej tło raczej nieciekawe było. O tej ręce wychodzącej z dołu kadru już Ci wcześniej mówili inni.
    MZ mogłeś też nieco przymknąć przysłonę, aby głębia była jednak ciut większ, bo już nos i ramiona są nieostre, zamiast 1.8 chyba lepiej było by coś ok. 2.8 zostawić.
    Ogólnie jest całkiem nieźle!
    Jacek, pozdrawiam!
    D700+To16-28/2.8+T28-75/2.8+N80-200/2.8DED+N50/1.8+SB800

Domyślnie

to jeszcze ja się dorzucę

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów