Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Punk rock...:)

Domyślnie Punk rock...:)

17.10 idę robić reportaż,relację,pamiątkę z koncertu moich kumpli... jakie szkło zabrać,mam dwie stałki 135/3,5+55/1,8;dodatkowo N18-55 3,5-5,6...Będzie raczej ciemno...Lampa?Brrrr...
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

Nie rozumiem - ja bym zabrał wszystko. Masz jakieś ograniczenia wagowe?
    A na ciemności wymyślono D700/D3/D3x
    Co prawda i bez nich ludzie od dziesięcioleci jakoś robią zdjęcia na takich imprezach...
    Rules are foolish, arbitrary, mindless things that raise you quickly to a level of acceptable mediocrity, then prevent you from progressing further.
    Michał poleca: D750 / Z5 / 24-70

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SADPUNK44 Zobacz posta
    17.10 idę robić reportaż,relację,pamiątkę z koncertu moich kumpli... jakie szkło zabrać,mam dwie stałki 135/3,5+55/1,8;dodatkowo N18-55 3,5-5,6...Będzie raczej ciemno...Lampa?Brrrr...
    Jak to kumple, to pewnie wpuszczą Cie pod scenę... 50-ka koniecznie, i coś szerokiego... lampe weź na wszelki wypadek... Możesz dopalać, niekoniecznie na maxa... Czasami bez się nie da... Ja na koncercie radziłem sobie tylko z 50 (nie jest lekko, ale się da), a zwykle to tele+standard, lub coś szerokiego... Ale fish eye tez się nadaje, zwłaszcza by podkreślić dynamikę występu, np w małym pomieszczeniu... Radze Ci być tam wcześniej i ocenić sytuację

Domyślnie

Dżezu Ty...

Czemu nic nie powiedziałeś?.. Proszę tu natychmiast zadzwonić do mnie ze wszystkimi szczegółami i się ustali co i jak

Uprawnienia umieszczania postów