Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: kolejny plener

Domyślnie

dzieki za komentarze, oczywiście ...co do ryby, to faktem jest w pełni swiadome użycie tego szkła w tym właśnie miejscu, generalnie nie jestem wielkim entuzjastą tego szkła ale to miesce wyjątkowo pasowało mi do takiego ujęcia.
    kolejne dwa:

1.

2.
    Pozdrawiam
    Jacek

Domyślnie

Pierwsze zdjęcie (rybie-oko) bardzo fajne.

Jeśli chodzi o drugą serię, to może jestem przewrażliwiony, ale jak dla mnie, to jest identyczna historia jak w wątku http://forum.nikon.org.pl/showthread...73#post1518973 (zdjęcie nr 5). Mi się skojarzyło jakby gość niósł topielicę. Jego strasznie poważna mina i ogólnie zimne barwy tego zdjęcia potęgują moje odczucie. Nie gniewaj się, ale ja bym tego nie pokazywał Młodym. Chodzi oczywiście o zdjęcie drugie. Pierwsze jest ok

Domyślnie

zdjęcie 2 z tego setu jest bez wyrazu i raczej smutne niż w tym dniu radosnym wesołe , wstaw młodemu inną buzkę a będzie ok tylko moim skromnym zdaniem popraw kolorki na cieplejsze.
    D700 i kilka szkiełek
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

skoro wiekszosci sie podoba: to cos w tym musi byc! pozdrawiam

Domyślnie

Moim zdaniem pierwsza fota poza rybim okiem nie ma zbyt wiele. Owszem zdjęcie może nawet i przyjemne. Na plus zasługuje również że użyłeś fisza celowo i świadomie (i widać to na zdjęciu). Ja uważam jednak, że w zdjęciu powinna być jakaś treść lub przekaz. To one decydują o wszystkim, natomiast zastosowanie czy to obiektywu efektowego, czy filtra, czy też jakiegoś innego zabiegu powinno je tylko wzmacniać, a nie budować całą fajność zdjęcia. To jednak tylko moje zdanie. Jeżeli zdjęcie miało rzucać się w oczy tylko przy pierwszym spojrzeniu to owszem tak jest. A ty Wojtek nie bądź jak chorągiewka. Jeżeli jesteś pewny swego zdania, to go broń nawet jeśli wszyscy są przeciwko. Pójście za tłumem nie prowadzi do niezdobytych szczytów Oczywiście bez urazy do wszystkich.

Domyślnie

za nikim nie ide, rowniez staram sie nie przywiazywac zbytnio to swoich opinii- ot cała tajemnica

Oszczędny w słowach Awatar Crowley
    Miasto
    Wyszków/Gdańsk

Domyślnie

Te zdjęcia są straszne. Nie w sensie, że złe. Przypominają mi jakiś stary horror i obróbka mocno taki klimat podkreśla. Trochę dziwne zestawienie jak na plener ślubny ale same zdjęcia mi się podobają.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów