Szukaj
Jak dla mnie cool,teraz żałuje że nie polazłem,ale robota była.
EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
Insta : @pan_portrecik
no i jak zwykle obejrzalo 30...nic nie napisalo...obejrzy jeszcze ze 40 i tez nic nie napisze :/ ehhh dzienki leon...
"taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk
A co tu pisać, że rudera, że zapuszczona nora, że nic ciekawego? To może lepiej nie pisać?
Jacek
mimo wszystko lepiej cos napisac...generalnie na forum juz sie nie komentuje zdjec tylko sprzet ;] z malymi wyjatkami...
"taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk
Jak dla mnie przeswietlone okna odbieraja industrialowy klimat, a takie kadrowanie sprawia troche ze lece wzrokiem "w zdjecie" i nic na koncu nie odnajduje, chetnie zobaczylbym jakas osobe lub wiekszy przedmiot umieszczony w 2/3 odleglosci miedzy koncem pomieszczenia a aparatem. Ot subiektywnie
Autora pozdrawiam.
przeswietlona okna sa zamierzone
Skontaktuj się z nami