Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Agnieszka

Domyślnie Agnieszka

Mini sesja zdjęciowa z Agnieszką. Proszę o wasze komentarze, najlepiej takie konstruktywne :P.

[1]

[2]

[3]

[4]
    Nikon

Domyślnie

gdybym mial wybierac to ... 1
    miales ladne swiatlo, 2 tez ladne ale ten rozstaw nog mi nie pasuje
    3 b. ladne ale bez lancuszka, 4 najmniej sie podoba

Domyślnie

2 strasznie niefortunne .. nie fajne skojarzenia sie nasuwaja. chyba ze ktos lubi srodziemnomorska toalete.
    4 dalbym wiecej kontrastu.
    pzdr.

Domyślnie

A mi najbardziej podoba się czwórka - może tylko chciałbym zobaczyć ciemniejsze tło - ale to kwestia gustu - wydaje mi się - po przetestowaniu tej teorii - że to całkiem ładnie budowałoby nastrój tego zdjęcia

Domyślnie

Jeszcze może pokaże inną wersje pierwszego zdjęcia i jeszcze jedno z tej sesji.

Nikon

Zbanowany
    Miasto
    południowa część Polski

Domyślnie

Witaj...oBCy. No właśnie. Miałem pisać do Ciebie, że fotka nr 1 byłaby bardzo ładna, gdybyś usunął w PS tą część jakiejś kratki w murze i ten cień nad lewą ręką modelki. Oba te elementy bardzo zmieniają zainteresowanie samą modelką. I oto dalej zobaczyłem to co chciałem zobaczyć...lepszy kadr i lepiej usytuowana głowę. I fotka nr 5...moim zdaniem, jest najlepsza. Piękne światło, plastyka. Niech będzie ono dla Ciebie wzorem do dalszego portretowania.

jaari
    Gość

Domyślnie

Zdecydowanie 1b.

Domyślnie

Dzięki za komentarze!

Ciężko było ze światłem, nawet blenda było trudno coś złapać.
    Drugie zdjęcie może się rzeczywiście tak niefortunnie kojarzyć, miałem troche inny zamysł. Niestety z Agnieszką ciężko się współpracowało - cały czas sztucznie pozowała.
    Nikon

Domyślnie

1b bardzo ładne, co do reszty, to Agnieszka przypomina mi nauczycielkę od angielskiego w szkole średniej i nie mogę być obiektywny, brrr
    NIKON

Uprawnienia umieszczania postów