Szukaj
".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009
...jedynka wg. mnie lepsza..ze wględu na kolory..no może ciut za duże nasycenie nieba (prawa strona)...
pozdrawiam
Nikon + Nikkory
też 1 bardziej mi się podoba, fajny kadr choć mogłoby być minimalnie szerzej z lewej![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
oba maja swietna kolorystyke ale 1 lesiejsza
Kadrowo podobają mi się obie fotki ale mam jakieś niesprecyzowane uwagi co do kolorystyki przede wszystkim jedynki (nie uważam tego za błąd)
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Ładna 1 kadrowo i kolorystycznie![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Ja tam zawsze trafiam po poludniu
Dokladnie o tej dzialce mowiles?
Gdybys tam trafil w pelni jesieni, to lewa strona (glownie poza kadrem)
w zachodzacym sloncu bywa fantastyczna.
Bardziej podoba mi sie 2 dla odmiany, a sam wlazlem wiosna na prawy pomost
http://www.iv.pl/images/kwn1upmh4bjjslh1pc0u.jpg
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
tak, dokladnie o tej.
Rozmawialem z lokalesem, ktory powiedzial mi, ze ta dzialka byla na sprzedaz na wiosne/wczesnym latem tego roku. Myslalem, ze dostane zawalu na miejscu. Bylo podobniez ogloszenie w prasie lokalnej...
nic, bede dalej czekac - ona wkrotce trafi na sprzedaz, bo tam nie mozna sie pobudowac, mimo, ze sa fundamenty (to niektorych myli).
Wkrotce ponownie zawitam - jesli bedzie ladnie to za dwa i pol tygodnia![]()
".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009
Przy mocno wietrznej pogodzie te obrazy tworzyłeśPoważnie - tak sfocone krajobrazy mają dla mnie sporo dynamizmu. Wszystkie barwy nasycone w sam raz. Ogólnie jedynka bardziej.
Ale gdzie właściwie ten pomost?![]()
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
oj, wialo jakby sie ktos powiesil
dokladnie tu
Skontaktuj się z nami