Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rupi Zobacz posta
    a jeszcze inaczej zapytam. który z dostępnych na rynku monitorów, tanich, przeznaczonych do użytku domowego jest w stani epokazać w przybliżeniu to co daje Adobe RGB ??
    A ja inaczej zapytam. Który z dostępnych na rynku samochodów, jest w stanie jechać w przybliżeniu 170km/h? Naprawdę wybierałby Pan auto po tym parametrze?
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

oczywiście,że nie. ale nie chce mi się też wierzyć,że żaden z monitorów za kwotę ok 1tys zł nie jest w stanie pokazać na tyle dobrze, co by się do labu nadawało i nie było przekłamań kolorów. nie widzę sensu wydawania 2tyś zł na monitor do zastosowania amatorskiego- nawet jeśli stać mnie na to.
    D750, D7500, S Art 18-35/1.8; N10-20/4.5-5.6, T 60/2 Macro, N AF-P 70-300/4.5-6.3; T17-35mm f/2.8-4 Di OSD; T 35-150 2,8-4; Sigma A 50/1.4; T SP 24-70 mm f/2.8 VC USD G2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rupi Zobacz posta
    oczywiście,że nie. ale nie chce mi się też wierzyć,że żaden z monitorów za kwotę ok 1tys zł nie jest w stanie pokazać na tyle dobrze, co by się do labu nadawało
    Przecież nikt nie zabrania Panu wydać 1 tys zł żeby się o tym przekonać.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów