Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie sunshine table top

Witam, zdjęcia wykonane 3 dni temu podczas zachodu słońca
    Prosze o komentarze, krytyka mile widziana
    Pozdrawiam

1

2

Smile

@ naprawde dobra.. w 1 tło jakies takie nijakie
    D300 l MB-D10 l D50 l N 50 1.8 l N 18-55 l N 80-200 2.8 l N 300 2.8 l SB-800 l www.markysz.ownlog.com

Domyślnie

nio fotki jak z dobrego magazynu rowerowego (wiem bo rowery to moja pasja)
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Thumbs up

Bardzo sie podoba. rowerzyści wyglądaja normalnie jak kosmici

Domyślnie

2 lepiej wyglada pod wzgledem kompozycji tla
    D270 + MB | 12-24 | 17-50 | 70-200VR | SB 826
    www.slubfotki.pl - zdjęcia ze slubu NIKONem

Domyślnie

No rewelka man! .. boardzo dobrze...

Ekspozycja swietna.. choc mogles walnąć lampą nieco mocniej ... no i szkoda ze ciachnales chopy!

gdyby nie to.. bylo by idealnie!
    www.trphoto.pl
    D70(NIE CHCE GRIPA) / D200(MAM GRIPA) Nikkor 10.5mm/50mm/28-70mm/80-200mm SB 26/800 ..I na smaczek ... 622 Sunpaczek

Domyślnie

1 nie do końca.. natomiast 2 odjazd za trenciakiem sugerował bym mocniej lampką (wiem ze nie łatwo) i ew kontrast większy aby bloki robiły tylko za sylwetkę... Ale jest ok!
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie ss

zdecydowanie 2
    1 tak nijaka w sumie

Domyślnie

TRenciak Twoje uwagi i komentarze naprawde sie przydaja bo wiem ze foty trzaskasz niemiłosiernie dooobre...jak np te waldkowe na skrzynke fufanu...i wogole inne... a tak prawde mowiac to lampa była ustawiona na full power, co nie zmienia faktu ze tumax dsl880AFZ nie sprawdza sie w terenie i to moge powiedziec otwarcie, ale wielkie dzieki...mam nadzieje ze i kolejne zdjecia bedarowniez w miare dobre...pozdrawiam

Domyślnie

a mi srednio sie to podoba:
    - kadry krzywe - robiacy triczki raczej nie powinni wyznaczac pionu/poziomu (chyba ze naprawde mocno to zaakcentujesz)
    - nie widac skad-dokad - nie wiemy czy on robil 6 metrowego gapa czy wlasnie przeskakiwal kaluze
    - WB - calosc (patrzac po skorze) lekko za czerwona

niebo za to rewelacja

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów