Szukaj
@ naprawde dobra.. w 1 tło jakies takie nijakie
D300 l MB-D10 l D50 l N 50 1.8 l N 18-55 l N 80-200 2.8 l N 300 2.8 l SB-800 l www.markysz.ownlog.com
nio fotki jak z dobrego magazynu rowerowego (wiem bo rowery to moja pasja)
Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi
Bardzo sie podoba. rowerzyści wyglądaja normalnie jak kosmici
2 lepiej wyglada pod wzgledem kompozycji tla
No rewelka man! .. boardzo dobrze...
Ekspozycja swietna.. choc mogles walnąć lampą nieco mocniej ... no i szkoda ze ciachnales chopy!
gdyby nie to.. bylo by idealnie!
www.trphoto.pl
D70(NIE CHCE GRIPA) / D200(MAM GRIPA) Nikkor 10.5mm/50mm/28-70mm/80-200mm SB 26/800 ..I na smaczek ... 622 Sunpaczek
1 nie do końca.. natomiast 2 odjazd za trenciakiem sugerował bym mocniej lampką (wiem ze nie łatwo) i ew kontrast większy aby bloki robiły tylko za sylwetkę... Ale jest ok!
Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem
zdecydowanie 2
1 tak nijaka w sumie
TRenciak Twoje uwagi i komentarze naprawde sie przydaja bo wiem ze foty trzaskasz niemiłosiernie dooobre...jak np te waldkowe na skrzynke fufanu...i wogole inne...a tak prawde mowiac to lampa była ustawiona na full power, co nie zmienia faktu ze tumax dsl880AFZ nie sprawdza sie w terenie i to moge powiedziec otwarcie, ale wielkie dzieki...mam nadzieje ze i kolejne zdjecia bedarowniez w miare dobre...pozdrawiam
a mi srednio sie to podoba:
- kadry krzywe - robiacy triczki raczej nie powinni wyznaczac pionu/poziomu (chyba ze naprawde mocno to zaakcentujesz)
- nie widac skad-dokad - nie wiemy czy on robil 6 metrowego gapa czy wlasnie przeskakiwal kaluze
- WB - calosc (patrzac po skorze) lekko za czerwona
niebo za to rewelacja![]()
Skontaktuj się z nami