Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Kinga

Domyślnie Kinga

Moja coreczka.
    1. miala tu zaledwie 5 dni

2. na mym wielkim owlosionym brzuchu...

3. a dzis ma juz roczek...

ps przepraszam was bardzo za kiepska jakosc skanow, robione berdzo na predce bo przeszkadzajka mala byla w poblizu, wybaczcie prosze. Jak znajde dluzsza chwilke to sie zrechabilituje!

Domyślnie

bardzo mile zdjecia ja stawiam na 2
    "taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk

Domyślnie

powiedzialbym 3 ale uciales paluszek
    2 jest piekne kompozycyjnie
    1 nie lezy mi pozycja z jakiej fotografowales

sailor
    Gość

Domyślnie

dwojka w stylu anne geddes .. bardzo bardzo fajna, jedynka slodka .. 3ka nie pasuje i bardzo odstaje od rzeszty

Domyślnie

Bardzo dziekuje Wam panowie za oceny, slowa pochwaly i konstruktywnej krytyki. Chcialem Wam pochwalic sie coz tak mi zajmuje czas... z tegoz to powodu moze zadziej jestem z Wami, wielkie dzieki.

Sailor, nie mialem aktualnego cz/b i z tego to powodu troszke 3ka nie pasi. Zreszta fotka powstala na spacerze z nowa testowana 135tka.... i musze powiedziec co widac chyba po fotce ze tlo rozmywa calkiem calkiem... a ostrosc tej 135 AIS tez jest na wysokim poziomie!

Pozdrawiam serdecznie - dzieki!

Domyślnie

Witaj Slaw 74 w końcu mnam zasztyt zobaczyc twoje fotki .Dla mnie nr 2 to dobre zestawienie małego człowieczka z dorosłym.Myśle ze zobaczymy cos jeszcze.Zycze dobrego focenia.
    Pozdrawiam BAku127

Uprawnienia umieszczania postów