dzięki za komenty - będę więcej uwagi zwracał na to jak ramkuję, szkoda tylko że wiekszośc sesji robię komercyjnie i mam zakaz publikacji :-/
Szukaj
dzięki za komenty - będę więcej uwagi zwracał na to jak ramkuję, szkoda tylko że wiekszośc sesji robię komercyjnie i mam zakaz publikacji :-/
1 nie...ale 2 bardzo mi się podoba...bez ramki![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
podoba mi sie klimat
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Ekstra !!!!!![]()
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Wszyscy tutaj chwalimy za klimat...i to raczej z naszego punktu widzenia, tylko pytanie: Jesli to sesja ślubna np. to czy p.Młoda chciała by takie fotki? Prezentacja rodzinie mogłaby wyglądać fajowo![]()
pozdr
Grzegorz
Teraz Lady Ku
To nie sesja ślubna - to sesja o wschodzie słońca na wilgotnej łące - było z 5 stopni więc tym większe uznanie dla modelki![]()
2 - klimatyczne, 1 też, ale strasznie razi mnie ten fałd sukni przedłużający rękę: mnie się wydaje, jakby ona tam kija trzymała w gotowości, co koresponduje z klimatem.... Pozdrawiam, Art
D300 / D810 / F70 + Nikkory
Brr, aż mi ciary przeszły, jak zobaczyłem pierwszą fotkęDobrze, że jeszcze widno, bo w nocy to bym się nie lada wystraszył. Bardzo ładnie to wszystko namalowałeś fotoGRAFIK'u.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Nie ma co ... fantastyczny klimat ... brakuje tylko studni w tlejakby dziewczyne wyprostować (tak trochę nienaturalnie - sztywno wręcz
) z tym wyrazem twarzy i pozą ... fota klimatycznie doskonała
Skontaktuj się z nami