Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Estelle

Domyślnie

A co to?? Ring 3? - ja się wystraszyłem

Domyślnie

Jaaaa ciekawy kierunek - może coś z tego wyjść - i nie będą to cukierkowe portrety ... a że ma taki a nie inny klimat - bardzo dobrze, nie wszyscy muszą robiś to samo. IGOOOOOR - podaj film ...

Domyślnie

Bardzo klimatyczne zdjęcia jednak ramki je ograbiają. Do tego chyba poszedł bym jeszcze bardziej w obróbkę aby ten klimat podkreślić. Podoba mi się
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

hmm - dobra - chodzi o kolor ramek, kształt ? bo to nie pierwsza uwaga do moich ramek

Domyślnie

Zarówno kolor jak i kształt - jak zwykle to kwestia gustu ale pamiętaj ze ramka jest dodatkiem do zdjęcia a nie na odwrót. Sam świruję z ramką ale zdążyłem zaczaić że ma być tylko subtelnym wykończeniem a nie wyglądać jak mocny litrowy orgazm bo delikatnym seksie...
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

Ważne, że budzi emocje, fakt, chyba jeszcze straszniejsze byłoby bez ramek, ale podoba mi się

Domyślnie

Jakby te ramki były zwykłe białe, było by lepiej. Ta szarpanina jest be Temat i wykonanie bardzo si -odrazu mi się skojarzyło z filmem

Domyślnie

bardzo nieprzyjemny klimat w pozytywnym tego słowa znaczeniu dosłownie the ring
    trafnie dobrana kolorystyka...
    na pierwszym kadrze może pokusiłbym się jeszcze o dodanie bardzo delikatnej winiety, która w pewien sposób zamknęłaby formą (ale to już takie poje widzimisie)
    o ramkach wspomnieli poprzednicy - mi również nie podchodzą... jakie powinny być? to już kwestia gustu... proste czarne lub białe byłyby chyba lepsze...
    kończę komentarz zanim mi wyjdzie z monitora
    pozdrawiam i czekam na kolejne ujęcia z sesji

Domyślnie

heh mi sie z Anja z Closterkeller skojarzylo
    bardzo klimatyczne - podoba mi sie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów