Szukaj
Jaaaa ciekawy kierunek - może coś z tego wyjść - i nie będą to cukierkowe portrety ... a że ma taki a nie inny klimat - bardzo dobrze, nie wszyscy muszą robiś to samo. IGOOOOOR - podaj film ...![]()
Bardzo klimatyczne zdjęcia jednak ramki je ograbiają. Do tego chyba poszedł bym jeszcze bardziej w obróbkę aby ten klimat podkreślić. Podoba mi się![]()
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
hmm - dobra - chodzi o kolor ramek, kształt ? bo to nie pierwsza uwaga do moich ramek![]()
Zarówno kolor jak i kształt - jak zwykle to kwestia gustu ale pamiętaj ze ramka jest dodatkiem do zdjęcia a nie na odwrót. Sam świruję z ramką ale zdążyłem zaczaić że ma być tylko subtelnym wykończeniem a nie wyglądać jak mocny litrowy orgazm bo delikatnym seksie...![]()
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
Ważne, że budzi emocje, fakt, chyba jeszcze straszniejsze byłoby bez ramek, ale podoba mi się![]()
Jakby te ramki były zwykłe białe, było by lepiej. Ta szarpanina jest beTemat i wykonanie bardzo si -odrazu mi się skojarzyło z filmem
![]()
bardzo nieprzyjemny klimat w pozytywnym tego słowa znaczeniudosłownie the ring
trafnie dobrana kolorystyka...
na pierwszym kadrze może pokusiłbym się jeszcze o dodanie bardzo delikatnej winiety, która w pewien sposób zamknęłaby formą (ale to już takie poje widzimisie)
o ramkach wspomnieli poprzednicy - mi również nie podchodzą... jakie powinny być? to już kwestia gustu... proste czarne lub białe byłyby chyba lepsze...
kończę komentarz zanim mi wyjdzie z monitora
pozdrawiam i czekam na kolejne ujęcia z sesji
heh mi sie z Anja z Closterkeller skojarzylo
bardzo klimatyczne - podoba mi sie
Skontaktuj się z nami