Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Patrycja - plener grupy KORAB

Pierwsze kadry ze spotkania grupy z centralnej Polski Pozdro dla wszystkich

1

2

3

4

5

6

7

Domyślnie

Ciut przeostrzone tak to pozytywnie:P

Domyślnie

fajne ... jedynie w 7 przeszkadza mi róznobarwny odcień skóry(prawa połowa twarzy za zółta lub sam nie wiem w każdym razie rózni sie od lewej) , chyba że mój monitor szwankuje..
    Nollaig Shona agus Athbhliain faoi mhaise daoibh

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Tylko i wyłącznie ostatnie. Jedyne na którym widać że dziewczyna ładna. Nawet bardzo. Pozostałe niestety nie świadczą jej usługi...
    A trójki to się wręcz przestraszyłem.

Domyślnie

mrocznie i to mi przypadlo do gustu. Jedyna rzecz do jakiej mozna by sie przyczepic to ostrosc na tych zdjeciach. Zdecydowanie przeostrzone

Domyślnie

swiatło, a ja Ci powiem, że po ostatnich przemyśleniach mam troszke dość pięknych, wygłaskanych portretów. Nie chciałem z Patrycji zrobić wiedźmy albo ją oszpecić, lecz moim celem były i dalej będą napewno po części zdjęcia z charakterem i klimatem. Może mi się nie udało tak jak bym tego chciał, ale już wiecie w którą stronę zrobiłem krok

trucker, u mnie jest ok

Co do przeostrzenia - które zdjęcia konkretnie? Powiem wam, że niektóre z powyższych nie były wyostrzane wogóle po zmniejszeniu... I miałem w tym konkretny cel.

Domyślnie

i wyszedł kadr w BW Morticia Addams
    posiadam kolekcję CL-L2, LC-77, 2xLF-1,LC-58,HB-47... i pasek z żółtym napisem

Domyślnie

Polecam przeładować stronę - w miejscu nr 3 pojawi się nieco poprawiona wersja.

swiatlo, powinno już być lepiej

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Leatherface Zobacz posta
    swiatlo, powinno już być lepiej
    Nie przejmuj się, ja po prostu mam taki dzień że tak marudzę...
    Po prostu mam ochotę na jakieś cudo, tak mnie wzięło, więc chodzę po forum i szukam. I nie mogę znaleźć. I stąd te zrzędzenie...

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów