Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Platform

Domyślnie

Dobry kwadrat nie jest zły
    Ściana

Pzdr

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

tj. woda po lewej jest całkowicie inna niż ta po prawej ale poza tym jest dobre.
    A czemu ma być taka sama ? zresztą trochę nadrealizmu nie zaszkodzi. A winieta hmm... ja takie kocham !

Domyślnie

bardzo ladnie ale wolalbym na to popatrzec bez winiety bo teraz sie czuje jakbym ogladal ten pomost przez lunete

Domyślnie

To sobie wróciłem światełko pooglądać

Domyślnie

do winiety nic nie mam, lubię winiety, smuga kondensacyjna jest dodatkowym elementem który niszczy monotonię takiego kadru ale prawdopodobnie wolę bez smugi, jako całość podoba mi się.

słyszałem w te wakacje ciekawe określenie na smugę kondensacyjną w okolicach Poznania mawiają na to - glizda
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Klasyk z ciekawą tonacją.

Zdaję sobie sprawę, że przy Twoim warsztacie tak mocna winieta nie jest przypadkiem.
    Może zbyt mocno absorbuje, ale z drugiej strony nie widziałem bez niej lub z taką jak na dole.
    To juz kwestia preferecji.

Ale to światło na pomoście, przy tej tonacji, jest po prostu kosmicznie piękne. Nie wiem czy masz juz to na papierze, ale ciekaw jestem Twoich wrażeń.

Zastanawia mnie również woda: po lewej długi czas, po prawej wygląd na dużo krótszy.

Bardzo ciekawe zdjecie.

Wykonanie na najwyższym poziome
    Cóż podpiszę się pod słowami szuwarka,ale,
    dla mnie troszkę za mocna winieta i jednak jakby smuga zbyt mocno daje po oczach.
    Ja natomiast lubię tego typu kolorek, coś na pograniczu sepii
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Domyślnie

Pomost i światło na nim są świetne podoba mnie się.
    Pozdro. Wojtek

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

dla mnie troszkę za mocna winieta
    Internet nie oddaje do końca efektu silnej winiety. Musiałbym Ci to okazać powieszone na ścianie... dzięki za komentarz !

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów