Szukaj
No z oznaczeniem obiektywu wyszła pomyłka...a najwięcej robie na A i M
Jeśli pytasz czy używam w aparacie auto - to nigdy nie używam albo na A albo M, a czemu takie pytanie?
Widzę że zaczynają tu panować jakieś dziwne maniery . Kolega robertG7 najwyraźniej podchodzi do ciebie pokpiewająco a wg. mnie przynajmniej nieuprzejmie. Więcej kultury- nawet ktoś kto ma kilka postów zasługuje na kulturę innych użytkowników - bynajmniej zawsze miałem takie zdanie na temat forum Nikona .
N D3 S17-35HSM N50 F1,4 N85 F1,4 N80-200 F2,8 SB800+900
Temat o stałkach.http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=116968
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Widzę, że szukasz dziury w całym, a nie zauważyłeś że posiadacz D3 wypadałoby gdyby wiedział, iż Auto ten model nie posiada. Odpowiedział jedynie, że najwięcej wykonuje w A i M [QUOTE]Jeśli pytasz czy używam w aparacie auto - to nigdy nie używam albo na A albo M, a czemu takie pytanie?[QUOTE/]. Wzbudziło to moje podejrzenia, że Autor pytania po prostu "robi sobie jaja" z Was![]()
Ostatnio edytowane przez robertG7 ; 13-10-2009 o 22:50
D300s/N24-70/N80-200/N50f1.8/SB900/MF
Widzę, że szukasz dziury w całym, a nie zauważyłeś że posiadacz D3 wypadałoby gdyby wiedział, iż Auto ten model nie posiada. Odpowiedział jedynie, że najwięcej wykonuje w A i M cyt.: "Jeśli pytasz czy używam w aparacie auto - to nigdy nie używam albo na A albo M, a czemu takie pytanie?". Wzbudziło to moje podejrzenia, że Autor pytania po prostu "robi sobie jaja" z Was![]()
D300s/N24-70/N80-200/N50f1.8/SB900/MF
Skontaktuj się z nami