Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Stałka do D3

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsk Podl.

Wink

Cytat Zamieszczone przez Tomekk Zobacz posta
    Dzięki za informację, stałką chcę zastopić zooma Sigmy 24-70 2,8, z szerszych obiektywów posiadam Nikona 12-24 2,8 G, czy taka opcja - mowa o stałce - będzie dobrym uzupełnieniem szerokiego nikona? czy raczej dozbierać na zooma?
    Z podpisu wynika, że raczej to 14-24 posiadasz A takie pytanie: tym D3 to robisz w P, M czy w auto?
    D300s/N24-70/N80-200/N50f1.8/SB900/MF

Domyślnie

No z oznaczeniem obiektywu wyszła pomyłka ...a najwięcej robie na A i M

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsk Podl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomekk Zobacz posta
    No z oznaczeniem obiektywu wyszła pomyłka ...a najwięcej robie na A i M

A kiedy auto wykorzystujesz?

Domyślnie

Jeśli pytasz czy używam w aparacie auto - to nigdy nie używam albo na A albo M, a czemu takie pytanie?

Domyślnie

Widzę że zaczynają tu panować jakieś dziwne maniery . Kolega robertG7 najwyraźniej podchodzi do ciebie pokpiewająco a wg. mnie przynajmniej nieuprzejmie. Więcej kultury- nawet ktoś kto ma kilka postów zasługuje na kulturę innych użytkowników - bynajmniej zawsze miałem takie zdanie na temat forum Nikona .
    N D3 S17-35HSM N50 F1,4 N85 F1,4 N80-200 F2,8 SB800+900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robertG7 Zobacz posta
    A kiedy auto wykorzystujesz?
    Na D700 ???

Oj nieładnie - KF.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsk Podl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artko Zobacz posta
    Widzę że zaczynają tu panować jakieś dziwne maniery . Kolega robertG7 najwyraźniej podchodzi do ciebie pokpiewająco a wg. mnie przynajmniej nieuprzejmie. Więcej kultury- nawet ktoś kto ma kilka postów zasługuje na kulturę innych użytkowników - bynajmniej zawsze miałem takie zdanie na temat forum Nikona .
    Widzę, że szukasz dziury w całym, a nie zauważyłeś że posiadacz D3 wypadałoby gdyby wiedział, iż Auto ten model nie posiada. Odpowiedział jedynie, że najwięcej wykonuje w A i M [QUOTE]Jeśli pytasz czy używam w aparacie auto - to nigdy nie używam albo na A albo M, a czemu takie pytanie?[QUOTE/]. Wzbudziło to moje podejrzenia, że Autor pytania po prostu "robi sobie jaja" z Was
    Ostatnio edytowane przez robertG7 ; 13-10-2009 o 22:50

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsk Podl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artko Zobacz posta
    Widzę, że szukasz dziury w całym, a nie zauważyłeś że posiadacz D3 wypadałoby gdyby wiedział, iż Auto ten model nie posiada. Odpowiedział jedynie, że najwięcej wykonuje w A i M cyt.: "Jeśli pytasz czy używam w aparacie auto - to nigdy nie używam albo na A albo M, a czemu takie pytanie?". Wzbudziło to moje podejrzenia, że Autor pytania po prostu "robi sobie jaja" z Was

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robertG7 Zobacz posta
    Widzę, że szukasz dziury w całym, a nie zauważyłeś że posiadacz D3 wypadałoby gdyby wiedział, iż Auto ten model nie posiada. Odpowiedział jedynie, że najwięcej wykonuje w A i M cyt.: "Jeśli pytasz czy używam w aparacie auto - to nigdy nie używam albo na A albo M, a czemu takie pytanie?". Wzbudziło to moje podejrzenia, że Autor pytania po prostu "robi sobie jaja" z Was
    Być może, ale autor odpisał, że używa trybów A i M, a Auto nie używa. D3 ma (chyba ) tryb P - aparat dobiera czas migawki i przesłonę, dla mnie to tryb auto.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów