Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Nafpaktos

Domyślnie Nafpaktos

Kolejne moje foty z wakacji

1.

2.

Domyślnie

Słabiutko...
    Na pierwszym w kadrze zupełnie chyba bez przemyślenia pojawiła się cześć budynku po lewej; do tego zdjęcie bardzo krzywo.
    Nie myślałeś żeby drugie wyprostować? Nie wydaje mi się aby ta "krzywość" dodawała cokolwiek pozytywnego do zdjęcia, do tego jeszcze źle skadrowane, a i nawet kolory na obu zdjęciach jak dla mnie są źle dobrane.
    Do poprawki

Domyślnie

Brak światła.!
    Kadry do poprawki.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Co do 1 rzeczywiście, krzywo jest, ale fragment muru, jak najbardziej celowo umieściłem w kadrze. Natomiast 2 nie dało się inaczej skadrować bo krzyż był zabetonowany w gustownym wiaderku po farbie

Domyślnie

jedynka bez ostrosci dwojka takie nic ijeszcze LD uciety

Domyślnie

Wrzucam jeszcze raz 1 poprawioną

Domyślnie

Przede wszystkim, popracuj nad kadrami, kompozycja zdjec. Technicznie tez pozostaje duzo do zrobienia...
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Więc powiedzmy jakbym skadrował 2 powyżej krzaka było by bardziej poprawnie?

Domyślnie

Więc powiedzmy jakbym skadrował 2 powyżej krzaka było by bardziej poprawnie?
    na 2 chciales na pewno pokazac ta dzwonnice / czy cos takiego / i ta zatoke i gory ? . Ja bym kadrowal ten motyw w ten sposob ze dzwonnica na pierwszy plan na przez srodek można wtedy pkazac ta zatoczke i gory w tle ale napewno na prosto lub w dol ale nie w gore

Uprawnienia umieszczania postów